AFYON KAMPININ İLK ETABI TAMAMLANDI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2017 - 14:50, Güncelleme: 25.07.2017 - 14:50
 

AFYON KAMPININ İLK ETABI TAMAMLANDI

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, kampın ilk etabını bugün sabah gerçekleştirilen antrenman ile tamamladı.
Yeşil-beyazılar iki günlük iznin ardından 28 Temmuz Cuma günü yeniden Afyon’da toplanacak ve 11 Ağustos Cuma gününe kadar çalışmalarına burada devam edecek.  Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 16 gün süren Afyon kampının ilk etabını bu sabah gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Kampın ilk etabını değerlendiren Teknik Direktör Levent Devrim, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Kampın ilk etabı fizik ağırlıklı yorucu bir kamp oldu. Saha ve tesis şartları bizim için olumluydu. Ufak tefek sakatlıklarımız olmasına rağmen ciddi bir sakatlık yaşamadık. Oyuncularımızın gayretlerinden ve çabalarından memnunuz. İki günlük iznin ardından Cuma günü yeniden toplanacağız” dedi. “Yeni transferler uyum sorunu yaşamadı” Takıma yeni katılan oyuncular hakkında da değerlendirmelerde bulunan Devrim, “Aramıza yeni katılan oyuncular bildiğiniz gibi futbol kamuoyunda bilinen arkadaşlarımız. Özellikle yeni arkadaşlarımızın performansları bizi mutlu etti. Çok olumlu gözlemlerimiz oldu. Uyum anlamında, futbol karakterleri anlamında bize uygun oyuncular olduğunu gördük. Bu bizim için sevindirici oldu. İnşallah her geçen gün gelenler ve eski oyuncuların daha uyumlu hala gelmesiyle birlikte lig başlayana kadar tam anlamıyla hazır hale geleceğiz” diye konuştu. İki günlük iznin ardından Cuma günü yeniden Afyon’da toplanacak olan yeşil-beyazlılar ikinci etap kamp dönemini taktik ve hazırlık maçı ağırlıklı geçirecek. Yeşil-beyazlılar 15 gün sürecek olan ikinci etap kamp döneminde 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.  
Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, kampın ilk etabını bugün sabah gerçekleştirilen antrenman ile tamamladı.
Yeşil-beyazılar iki günlük iznin ardından 28 Temmuz Cuma günü yeniden Afyon’da toplanacak ve 11 Ağustos Cuma gününe kadar çalışmalarına burada devam edecek. 

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 16 gün süren Afyon kampının ilk etabını bu sabah gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Kampın ilk etabını değerlendiren Teknik Direktör Levent Devrim, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Kampın ilk etabı fizik ağırlıklı yorucu bir kamp oldu. Saha ve tesis şartları bizim için olumluydu. Ufak tefek sakatlıklarımız olmasına rağmen ciddi bir sakatlık yaşamadık. Oyuncularımızın gayretlerinden ve çabalarından memnunuz. İki günlük iznin ardından Cuma günü yeniden toplanacağız” dedi.

“Yeni transferler uyum sorunu yaşamadı”
Takıma yeni katılan oyuncular hakkında da değerlendirmelerde bulunan Devrim, “Aramıza yeni katılan oyuncular bildiğiniz gibi futbol kamuoyunda bilinen arkadaşlarımız. Özellikle yeni arkadaşlarımızın performansları bizi mutlu etti. Çok olumlu gözlemlerimiz oldu. Uyum anlamında, futbol karakterleri anlamında bize uygun oyuncular olduğunu gördük. Bu bizim için sevindirici oldu. İnşallah her geçen gün gelenler ve eski oyuncuların daha uyumlu hala gelmesiyle birlikte lig başlayana kadar tam anlamıyla hazır hale geleceğiz” diye konuştu.
İki günlük iznin ardından Cuma günü yeniden Afyon’da toplanacak olan yeşil-beyazlılar ikinci etap kamp dönemini taktik ve hazırlık maçı ağırlıklı geçirecek. Yeşil-beyazlılar 15 gün sürecek olan ikinci etap kamp döneminde 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.