AKHİSAR, 2. SEZON KENDİ EVİNDE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2017 - 08:52, Güncelleme: 11.11.2017 - 08:52
 

AKHİSAR, 2. SEZON KENDİ EVİNDE

Süper Lig’in 2. Sezonunda Teleset Mobilya Akhisarspor, ilk maçını büyük ölçüde tamamlanan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda oynayacak. Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda yapılan çalışmalar da sona yaklaşıldığı açıklandı.
Yaklaşık 6 sezondur Süper Lig’de Ege Bölgesi’ni temsil eden Akhisarspor, ikinci sezonda ilk maçını kendi evinde ağırlamaya hazırlanıyor. 6 sezondur maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisarspor, ligin ikinci devresinde Antalyaspor ile karşılaşacakları maçta taraftarlarıyla Akhisar'da buluşacak. ÇİM DENETİMİNE TAM NOT  Hibrit çim ekimi yapılan statta TFF Çim Saha Denetçisi Şevki Ada denetim yaptı. Ada'ya stadyum sorumlusu Rıza Çakır da eşlik etti. Çimler üzerinde her türlü denetimi yapan TFF Çim Saha Denetçisi Şevki Ada, çimin henüz yeni olduğunu ancak maç oynanacak seviyeye geldiğini kaydetti.  UEFA KRİTERLERİNDE SAHA 12 bin kişilik kapasiteye sahip Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın destekleri ile yapılan stadyumun kullanım alanları ve tribünler betonarme sistem olarak tasarlandı. Tribün çatı örtüsü çelik konstrüksiyon ve membranla kompoze edildi. Çelik konstrüksiyon strüktürü ve formu, Akhisar’ın simgesi sayılan zeytin ağacının yaprak formundan hareketle yaprak biçimli çelik modüllerin yan yana gelmesiyle şekillendi. 550 araçlık otoparka sahip stadyum tamamen UEFA kriterleri ölçüsünde inşa edildi.  
Süper Lig’in 2. Sezonunda Teleset Mobilya Akhisarspor, ilk maçını büyük ölçüde tamamlanan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda oynayacak. Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda yapılan çalışmalar da sona yaklaşıldığı açıklandı.
Yaklaşık 6 sezondur Süper Lig’de Ege Bölgesi’ni temsil eden Akhisarspor, ikinci sezonda ilk maçını kendi evinde ağırlamaya hazırlanıyor. 6 sezondur maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisarspor, ligin ikinci devresinde Antalyaspor ile karşılaşacakları maçta taraftarlarıyla Akhisar'da buluşacak.



ÇİM DENETİMİNE TAM NOT
 Hibrit çim ekimi yapılan statta TFF Çim Saha Denetçisi Şevki Ada denetim yaptı. Ada'ya stadyum sorumlusu Rıza Çakır da eşlik etti. Çimler üzerinde her türlü denetimi yapan TFF Çim Saha Denetçisi Şevki Ada, çimin henüz yeni olduğunu ancak maç oynanacak seviyeye geldiğini kaydetti. 



UEFA KRİTERLERİNDE SAHA
12 bin kişilik kapasiteye sahip Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın destekleri ile yapılan stadyumun kullanım alanları ve tribünler betonarme sistem olarak tasarlandı. Tribün çatı örtüsü çelik konstrüksiyon ve membranla kompoze edildi. Çelik konstrüksiyon strüktürü ve formu, Akhisar’ın simgesi sayılan zeytin ağacının yaprak formundan hareketle yaprak biçimli çelik modüllerin yan yana gelmesiyle şekillendi. 550 araçlık otoparka sahip stadyum tamamen UEFA kriterleri ölçüsünde inşa edildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.