AKHİSAR 3 GÜNLÜK İZİNDEN DÖNDÜ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2017 - 09:15, Güncelleme: 20.05.2017 - 09:15
 

AKHİSAR 3 GÜNLÜK İZİNDEN DÖNDÜ

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor 3 günlük iznin ardından dün Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.
Ligde oynadıkları son 6 maçta 5 galibiyet yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Okan Buruk antreman öncesi açıklamalarda bulundu; “Hem gol olarak hem de son 3 maçta gol yememek bizim için çok değerli. İyi giden bir çizgimiz var. Takım olarak oyunumuz oturdu. Çok daha iyi şeyler yapmaya başladık. Kendimize olan güvenimiz kazandıkça yükseliyor. Bunun karşılığında sonuçlar geliyor. Oyun disiplinimiz ve konsantrasyonumuz çok yüksek. Futboldaki devamlılığı maç maç sürdürüyoruz. Pazartesi günü oynayacağımız Alanyaspor maçı da aynı şekilde konsantre olacağımız, aynı ciddiyetle hazırlanacağımız bir maç” dedi. “GÜZEL BİR MAÇ OLACAK” Pazartesi günü 90 dakika boyunca 3 puan için mücadele edeceği Alanyaspor’un oyununu değerlendiren Buruk; “Alanyaspor özellikle hücum anlamında çok iyi bir takım. Çok çabuk skora giden ve sonlandırması çok iyi olan bir takım. Alanyaspor’un maçları genelde gollü geçiyor. Bizde gol atma özelliği olan bir takımız. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Üst üste alacağımız bir galibiyet daha bizi çok daha farklı yerlere götürecek. "   “PAS ÇALIŞMASI YAPILDI” Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor’u deplasmanda 4-0 mağlup ederek puanını 42’ye çıkaran siyah-yeşilli takım dün Buruk yönetiminde antremana çıktı. Çalışmalara kaptan Custodio hariç tüm ekip katıldı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla tamamlandı. FORMA GİYEMEYECEK Yeşil – Siyahlılarda sarı kart cezalısı Ömer Bayram, Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor 3 günlük iznin ardından dün Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligde oynadıkları son 6 maçta 5 galibiyet yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Okan Buruk antreman öncesi açıklamalarda bulundu; “Hem gol olarak hem de son 3 maçta gol yememek bizim için çok değerli. İyi giden bir çizgimiz var. Takım olarak oyunumuz oturdu. Çok daha iyi şeyler yapmaya başladık. Kendimize olan güvenimiz kazandıkça yükseliyor. Bunun karşılığında sonuçlar geliyor. Oyun disiplinimiz ve konsantrasyonumuz çok yüksek. Futboldaki devamlılığı maç maç sürdürüyoruz. Pazartesi günü oynayacağımız Alanyaspor maçı da aynı şekilde konsantre olacağımız, aynı ciddiyetle hazırlanacağımız bir maç” dedi.

“GÜZEL BİR MAÇ OLACAK”
Pazartesi günü 90 dakika boyunca 3 puan için mücadele edeceği Alanyaspor’un oyununu değerlendiren Buruk; “Alanyaspor özellikle hücum anlamında çok iyi bir takım. Çok çabuk skora giden ve sonlandırması çok iyi olan bir takım. Alanyaspor’un maçları genelde gollü geçiyor. Bizde gol atma özelliği olan bir takımız. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Üst üste alacağımız bir galibiyet daha bizi çok daha farklı yerlere götürecek. "

 

“PAS ÇALIŞMASI YAPILDI”

Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor’u deplasmanda 4-0 mağlup ederek puanını 42’ye çıkaran siyah-yeşilli takım dün Buruk yönetiminde antremana çıktı. Çalışmalara kaptan Custodio hariç tüm ekip katıldı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla tamamlandı.

FORMA GİYEMEYECEK
Yeşil – Siyahlılarda sarı kart cezalısı Ömer Bayram, Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.