AKHİSAR BELEDİYE EVİNDE KAYBETTİ!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2017 - 09:37, Güncelleme: 24.11.2017 - 09:37
 

AKHİSAR BELEDİYE EVİNDE KAYBETTİ!

Türkiye Basketbol 1.Ligi 10.hafta maçında Akhisar Belediyespor sahasında Bursaspor Durmazlar Basketbol takımını konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi ev sahibi ekip Akhisar Belediyespor, 4 sayı farkla 77-81 kaybetti.
Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan ev sahibi ekip Akhisar Belediye, 5.dakikadan sonra ise üstünlüğü rakibine kaptırdı ve ilk periyot 18-23 Bursaspor Durmazlar’ın üstünlüğü ile geçildi. Karşılıklı basketlere sahne olan ikinci periyodun ardından soyunma odasına 37-41 konuk takımın üstünlüğü ile gidildi. AKHİSAR’IN ÇABASI SONUÇ VERMEDİ Üçüncü periyotta her iki takımda hücumda iyi bir grafik ortaya koydu. Bu periyodun sonunda farkı biraz daha açan Bursaspor Durmazlar, final periyoduna 58-65 önde girdi. Son periyotta Akhisar Belediye’nin farkı kapatıp öne geçme çabası sonuç vermedi ve Yeşil-siyahlılar 77-81’likskorla sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla 14 puanlı iki ekipten Bursaspor Durmazlar 6.galibiyetini elde ettive 16 puanla 5.sıraya yükseldi. Ev sahibi Akhisar Belediye ise 15 puan ile 11.sırada kendisine yer buldu. HOLMES’UN 27 SAYISI YETMEDİ Akhisar Belediye’de 33 dakika sahada kalan Reginald Tavon Holmes attığı 27 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.Holmes 27 sayısının yanına 9 da ribaund ekledi fakat takımına galibiyeti getiremedi.Akigolarda yeni transfer Kenan Bajramovic, ilk kez seyircisinin önüne çıktığı maçta 30 dakika sahada kaldı. Boşnak oyuncu 14 sayı,6 ribaund, 3 asist ile oynadı. Konuk ekip Bursaspor Durmazlar’da ise Dejan Borovnjak 26 sayı, 9 ribaundluk performansıyla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Borovnjak’a en büyük desteği ise, maçın tamamında sahada kalan ve 16 sayı, 8 ribaund, 9 asist ile oldukça etkileyici bir performans sergileyen Karlo Vragovic verdi. Akhisar Belediyespor hafta sonundaAnkara’da, namağlup lider Türk Telekom’un konuğu olurken, Bursaspor Durmazlar ise evinde Bahçeşehir Koleji’ni konuk edecek.                                                                                                           EMRE ÖZDOĞAN
Türkiye Basketbol 1.Ligi 10.hafta maçında Akhisar Belediyespor sahasında Bursaspor Durmazlar Basketbol takımını konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi ev sahibi ekip Akhisar Belediyespor, 4 sayı farkla 77-81 kaybetti.

Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan ev sahibi ekip Akhisar Belediye, 5.dakikadan sonra ise üstünlüğü rakibine kaptırdı ve ilk periyot 18-23 Bursaspor Durmazlar’ın üstünlüğü ile geçildi. Karşılıklı basketlere sahne olan ikinci periyodun ardından soyunma odasına 37-41 konuk takımın üstünlüğü ile gidildi.

AKHİSAR’IN ÇABASI SONUÇ VERMEDİ
Üçüncü periyotta her iki takımda hücumda iyi bir grafik ortaya koydu. Bu periyodun sonunda farkı biraz daha açan Bursaspor Durmazlar, final periyoduna 58-65 önde girdi. Son periyotta Akhisar Belediye’nin farkı kapatıp öne geçme çabası sonuç vermedi ve Yeşil-siyahlılar 77-81’likskorla sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla 14 puanlı iki ekipten Bursaspor Durmazlar 6.galibiyetini elde ettive 16 puanla 5.sıraya yükseldi. Ev sahibi Akhisar Belediye ise 15 puan ile 11.sırada kendisine yer buldu.

HOLMES’UN 27 SAYISI YETMEDİ
Akhisar Belediye’de 33 dakika sahada kalan Reginald Tavon Holmes attığı 27 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.Holmes 27 sayısının yanına 9 da ribaund ekledi fakat takımına galibiyeti getiremedi.Akigolarda yeni transfer Kenan Bajramovic, ilk kez seyircisinin önüne çıktığı maçta 30 dakika sahada kaldı. Boşnak oyuncu 14 sayı,6 ribaund, 3 asist ile oynadı. Konuk ekip Bursaspor Durmazlar’da ise Dejan Borovnjak 26 sayı, 9 ribaundluk performansıyla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Borovnjak’a en büyük desteği ise, maçın tamamında sahada kalan ve 16 sayı, 8 ribaund, 9 asist ile oldukça etkileyici bir performans sergileyen Karlo Vragovic verdi.

Akhisar Belediyespor hafta sonundaAnkara’da, namağlup lider Türk Telekom’un konuğu olurken, Bursaspor Durmazlar ise evinde Bahçeşehir Koleji’ni konuk edecek.

                                                                                                          EMRE ÖZDOĞAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.