AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2017 - 09:38, Güncelleme: 24.11.2017 - 09:38
 

AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK!

Akhisar Belediyesi, şehirde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımında bulundu.
Akhisar Belediyesi fuaye alanında düzenlenen etkinlik çerçevesinde, amatör futbol faaliyetlerinde bulunan spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı: “Amatör spor malzemesi alması gereken kulüplere Spor İşleri Müdürlüğümüzün belirlediği çerçevede destek sağlanmıştır.” dedi. “AMATÖR KULÜPLERE DESTEK OLMALIYIZ” Amatör kulüplerin toplumda çok önemli bir görevi üstlendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Salih Hızlı: “Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak, bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla, gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz." diye konuştu. Akhisar’da faaliyet gösteren Yıldırımspor, Karabulutspor, Çağlayanspor, Süleymanlıspor ve Kayalıoğluspor kulüplerine futbol topu, forma takımı, antrenman seti, ayakkabı ve buna benzer sporcu malzemeleri dağıtımı yapıldı.                                                                                                           SPOR SERVİSİ    
Akhisar Belediyesi, şehirde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımında bulundu.
Akhisar Belediyesi fuaye alanında düzenlenen etkinlik çerçevesinde, amatör futbol faaliyetlerinde bulunan spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı: “Amatör spor malzemesi alması gereken kulüplere Spor İşleri Müdürlüğümüzün belirlediği çerçevede destek sağlanmıştır.” dedi.

“AMATÖR KULÜPLERE DESTEK OLMALIYIZ”
Amatör kulüplerin toplumda çok önemli bir görevi üstlendiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Salih Hızlı: “Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi yerine getiriyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak, bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporcuların çalışma koşullarını iyileştirerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla, gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz." diye konuştu.
Akhisar’da faaliyet gösteren Yıldırımspor, Karabulutspor, Çağlayanspor, Süleymanlıspor ve Kayalıoğluspor kulüplerine futbol topu, forma takımı, antrenman seti, ayakkabı ve buna benzer sporcu malzemeleri dağıtımı yapıldı.
                                                                                                          SPOR SERVİSİ
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.