AKHİSAR BELEDİYESPOR ARADIĞI GOLCÜYÜ BULDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2017 - 09:16, Güncelleme: 24.08.2017 - 09:16
 

AKHİSAR BELEDİYESPOR ARADIĞI GOLCÜYÜ BULDU

Akhisar Belediyespor aradığı santrfor oyuncusunu İngiltere Premier Lig’de buldu.
Akhisar Belediyespor’dan yapılan yazılı açıklamada Hollandalı futbolcu Marvin Renato Emnes ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 29 yaşındaki santrfor oyuncusu Marvin Renato Emnes geçen sezon çıktığı 40 maçta 6 gol 9 asist yaparken kariyerinde ise 296 maçta 55 gol kaydetti. Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman İşçi, Harun Eryüksel ve İbrahim Evren Acar’ın katıldığı imza töreninde golcü oyuncu Marvin Renato Emnes, Süper Lig’i iyi tanıdığını ve şuanda da hazır olduğunu belirtti.
Akhisar Belediyespor aradığı santrfor oyuncusunu İngiltere Premier Lig’de buldu.
Akhisar Belediyespor’dan yapılan yazılı açıklamada Hollandalı futbolcu Marvin Renato Emnes ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. 29 yaşındaki santrfor oyuncusu Marvin Renato Emnes geçen sezon çıktığı 40 maçta 6 gol 9 asist yaparken kariyerinde ise 296 maçta 55 gol kaydetti.
Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman İşçi, Harun Eryüksel ve İbrahim Evren Acar’ın katıldığı imza töreninde golcü oyuncu Marvin Renato Emnes, Süper Lig’i iyi tanıdığını ve şuanda da hazır olduğunu belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.