AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA SARI ALARM

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2016 - 15:49, Güncelleme: 29.04.2016 - 15:49
 

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA SARI ALARM

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Medicana Sivasspor maçı öncesi sarı kart sınırında bulunan futbolcularını uyardı.
Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’da pazar günü deplasmanda oynananacak Medicana Sivasspor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Teknik Direktör Cihat Arslan ceza sınırında bulunan Rodallega, Aykut, İsmail ve Onur’u gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyardı. Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Caner’in yerine İsmail’e görev vermeyi planladığı Medicana Sivasspor karşılaşmasının çok zor geçeceğini belirten Arslan, “Kalan 4 haftada kayıp istemiyoruz. Ligi en iyi yerde bitirmeyi amaçlıyoruz. Rakibimiz de kümede kalma mücadelesi veriyor. Kazanacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. AKHİSARSPOR’A TFF’DEN CEZA Akhisar Belediyespor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan kötü haber geldi. 23 Nisan 2016 tarihinde ligin 30. Haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayan Akhisar Belediyespor’a toplamda 130 bin TL para cezasına çarptırıldı. TFF’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 28.04.2016 tarih ve 84 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir. 1- AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPORKulübünün, 23.04.2016 tarihinde oynanan AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine, Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, teknik sorumlunun yayıncı kuruluşa röportaj vermeden diğer TV kanallarına röportaj vermesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,     
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Medicana Sivasspor maçı öncesi sarı kart sınırında bulunan futbolcularını uyardı.

Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’da pazar günü deplasmanda oynananacak Medicana Sivasspor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Teknik Direktör Cihat Arslan ceza sınırında bulunan Rodallega, Aykut, İsmail ve Onur’u gereksiz yere kart görmemeleri konusunda uyardı. Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Caner’in yerine İsmail’e görev vermeyi planladığı Medicana Sivasspor karşılaşmasının çok zor geçeceğini belirten Arslan, “Kalan 4 haftada kayıp istemiyoruz. Ligi en iyi yerde bitirmeyi amaçlıyoruz. Rakibimiz de kümede kalma mücadelesi veriyor. Kazanacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AKHİSARSPOR’A TFF’DEN CEZA

Akhisar Belediyespor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan kötü haber geldi. 23 Nisan 2016 tarihinde ligin 30. Haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayan Akhisar Belediyespor’a toplamda 130 bin TL para cezasına çarptırıldı.

TFF’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 28.04.2016 tarih ve 84 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1- AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPORKulübünün, 23.04.2016 tarihinde oynanan AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine, Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR Kulübünün, teknik sorumlunun yayıncı kuruluşa röportaj vermeden diğer TV kanallarına röportaj vermesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.