AKHİSAR, BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN GALİBİYETTEN UMUTLU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2017 - 08:50, Güncelleme: 11.11.2017 - 08:50
 

AKHİSAR, BEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN GALİBİYETTEN UMUTLU

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig’in 12. Haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Cuma günü Vodafone Park’da oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıkları Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan antremanla devam etti. Beşiktaş maçını değerlendiren Buruk, “Hedeflerinin tekrar ilk 3 sıraya çıkmak olduğunu belirtti.”
Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Teleset Mobilya Akhisarspor, akşam saatlerinde antreman gerçekleştirdi. Beşiktaş maçı öncesi milli maç arasını iyi değerlendirerek sıkı bir antreman programı düzenlediğini belirten Buruk; “İlk dönemlere baktığımızda hep net olarak ilk üçün içerisinde olduk, hatta son maçı kazansaydık ligde ikinciliğe yerleşecektik veya en kötü ilk 4’ün içerisinde olma şansımız vardı. Amacımız yine ilk sıralara yükselmek” dedi. “DEVRE ARASINA KADAR DAHA İYİ NOKTAYA GELECEĞİZ” Kaybettikleri puanları ile ikinci devreye yönelik yaptıkları hesapları biraz askıya aldıklarını belirten Okan Buruk; “Fenerbahçe maçı ile zorlu bir fikstüre başlamıştık, bu zaman içerisinde puan kayıpları olacaktır ve bunu da normal görmemiz gerekiyor. Tabii ki hiçbir maçı kaybetmek istemeyiz ama ara sıra böyle puan kaybedeceğiz, kötü oynadığımız maçlar olacaktır. Bunun sorgulamasını da takım içerisinde yapıyoruz. Şu anda bizim için olumsuz bir tablo yok. Daha iyi yerlere geleceğiz. Devre arasına kadar istediğimizin üzerinde puan toplayıp ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz” dedi. “YARIN HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ” 12.haftada oynayacakları maçı değerlendiren Okan Buruk; “İlk olarak çok zorlu bir maça çıkacağız. Yarın Altınordu tesislerinde idman anlamında bir hazırlık maçı yapacağız. Burada kendi oyuncularımızın da son durumlarını görmek istiyoruz. Bizim için de iyi bir hazırlık olacağına inanıyorum” dedi.  
Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig’in 12. Haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Cuma günü Vodafone Park’da oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıkları Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan antremanla devam etti. Beşiktaş maçını değerlendiren Buruk, “Hedeflerinin tekrar ilk 3 sıraya çıkmak olduğunu belirtti.”
Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde Teleset Mobilya Akhisarspor, akşam saatlerinde antreman gerçekleştirdi. Beşiktaş maçı öncesi milli maç arasını iyi değerlendirerek sıkı bir antreman programı düzenlediğini belirten Buruk; “İlk dönemlere baktığımızda hep net olarak ilk üçün içerisinde olduk, hatta son maçı kazansaydık ligde ikinciliğe yerleşecektik veya en kötü ilk 4’ün içerisinde olma şansımız vardı. Amacımız yine ilk sıralara yükselmek” dedi.



“DEVRE ARASINA KADAR DAHA İYİ NOKTAYA GELECEĞİZ”
Kaybettikleri puanları ile ikinci devreye yönelik yaptıkları hesapları biraz askıya aldıklarını belirten Okan Buruk; “Fenerbahçe maçı ile zorlu bir fikstüre başlamıştık, bu zaman içerisinde puan kayıpları olacaktır ve bunu da normal görmemiz gerekiyor. Tabii ki hiçbir maçı kaybetmek istemeyiz ama ara sıra böyle puan kaybedeceğiz, kötü oynadığımız maçlar olacaktır. Bunun sorgulamasını da takım içerisinde yapıyoruz. Şu anda bizim için olumsuz bir tablo yok. Daha iyi yerlere geleceğiz. Devre arasına kadar istediğimizin üzerinde puan toplayıp ikinci yarıya daha rahat başlamak istiyoruz” dedi.



“YARIN HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ”
12.haftada oynayacakları maçı değerlendiren Okan Buruk; “İlk olarak çok zorlu bir maça çıkacağız. Yarın Altınordu tesislerinde idman anlamında bir hazırlık maçı yapacağız. Burada kendi oyuncularımızın da son durumlarını görmek istiyoruz. Bizim için de iyi bir hazırlık olacağına inanıyorum” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.