AKHİSAR, DENİZLİ'Yİ MESKEN EYLEDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2012 - 14:58, Güncelleme: 25.06.2012 - 14:58
 

AKHİSAR, DENİZLİ'Yİ MESKEN EYLEDİ

Spor Toto Süper Lig’n yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor, 5 sezondur Denizlispor forması giyen Güray Vural ile anlaştı. Akhisar temsilcisi geçtiğimiz hafta Denizlispor’dan Emin Aladağ ve kaleci Evren Özyiğit’i transfer etmişti.
 Süper Lig'in yeni temsilcisi Akhisar Belediyespor, dış transferde hız kesmiyor. Denizlispor'dan Emin Aladağ, kaleci Evren Özyiğit, Mersin İdmanyurdu'ndan Çağdaş Atan'a imza attıran Akigolar, rotasını yine Denizlispor'a çevirdi. Yeşil-ziyahlılar, Denizlispor'dan Güray Vural'a imza attırmak için harekete geçti. Denizlispor'un 5 yıl önce Selimiyespor'dan renklerine bağladığı 24 yaşındaki sol bek Güray Vural'ın, Süper Lig'in yeni ekibi Akigolarla önceki gece masa oturduğu ve prensipte anlaştığı öğrenildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği eski öğrencisi Güray da üçüncü Horoz Betorder olarak Akhisar'a gidiyor. Güray; Süper Lig'de 55, Türkiye Kupası'nda 11, Bank Asya 1. Lig'de 30, A-2 Ligi'nde 8, Avrupa Şampiyonası'nda 1, özel maçlarda 2 kez olmak üzere, toplam 107 resmi karşılaşmada forma giydi, 9 gol attı. Akhisar, bir başka Denizlisporlu Fatih Yiğen'le de temaslarını sürdürüyor. 29 yaşındaki defans oyuncusunun boşa çıktığı açıklandı Kamp yeri arayışı Akhisar Belediyespor, yeni sezona 3 etaptan oluşan bir hazırlık kampıyla girecek. 2 Temmuz'da Akhisar'da topbaşı yapacak Akigolar, 10 gün burada çalıştıktan sonra Silivri'de 7 günlük ikinci etap kampına gidecek. Yeşil-siyahlılar, 3. etap için Avusturya veya Almanya'yı tercih edecek.
Spor Toto Süper Lig’n yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor, 5 sezondur Denizlispor forması giyen Güray Vural ile anlaştı. Akhisar temsilcisi geçtiğimiz hafta Denizlispor’dan Emin Aladağ ve kaleci Evren Özyiğit’i transfer etmişti.
 Süper Lig'in yeni temsilcisi Akhisar Belediyespor, dış transferde hız kesmiyor. Denizlispor'dan Emin Aladağ, kaleci Evren Özyiğit, Mersin İdmanyurdu'ndan Çağdaş Atan'a imza attıran Akigolar, rotasını yine Denizlispor'a çevirdi. Yeşil-ziyahlılar, Denizlispor'dan Güray Vural'a imza attırmak için harekete geçti. Denizlispor'un 5 yıl önce Selimiyespor'dan renklerine bağladığı 24 yaşındaki sol bek Güray Vural'ın, Süper Lig'in yeni ekibi Akigolarla önceki gece masa oturduğu ve prensipte anlaştığı öğrenildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği eski öğrencisi Güray da üçüncü Horoz Betorder olarak Akhisar'a gidiyor. Güray; Süper Lig'de 55, Türkiye Kupası'nda 11, Bank Asya 1. Lig'de 30, A-2 Ligi'nde 8, Avrupa Şampiyonası'nda 1, özel maçlarda 2 kez olmak üzere, toplam 107 resmi karşılaşmada forma giydi, 9 gol attı. Akhisar, bir başka Denizlisporlu Fatih Yiğen'le de temaslarını sürdürüyor. 29 yaşındaki defans oyuncusunun boşa çıktığı açıklandı

Kamp yeri arayışı

Akhisar Belediyespor, yeni sezona 3 etaptan oluşan bir hazırlık kampıyla girecek. 2 Temmuz'da Akhisar'da topbaşı yapacak Akigolar, 10 gün burada çalıştıktan sonra Silivri'de 7 günlük ikinci etap kampına gidecek. Yeşil-siyahlılar, 3. etap için Avusturya veya Almanya'yı tercih edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.