AKHİSAR, DEVREYİ 3 PUANLA BİTİRMEK İSTİYOR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2017 - 11:33, Güncelleme: 21.12.2017 - 11:33
 

AKHİSAR, DEVREYİ 3 PUANLA BİTİRMEK İSTİYOR!

Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, ligde aldığı başarısız sonuçların ardından son haftada oynayacakları Osmanlıspor maçını kazanıp ligin ilk yarısını galibiyetle bitirmek istiyor.
25 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Osmanlıspor’a konuk olacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yaptığı çalışmayla başladı. Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Henrique antrenmana katılmazken kaleci Fatih Öztürk çalışmalarını salonda sürdürdü. Öte yandan Larsson ve Hasan Ali Adıgüzel takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Buruk: “Son döneme baktığımızda son 4 iç saha maçımızı saat 14.00’da oynadık. Buna benzer başka oynayan takım olduğunu düşünmüyorum. Göztepe deplasmanı da dahil son 8 maçın 5’ini bu saatte oynadık. Bunun hep olumsuz etkilediğini, futbol atmosferinin oluşmadığını, 14.00’ın futbol oynamak için uygun olmadığını, maç seyretmek için bile doğru bir saat olmadığını düşünüyorum. Ama maalesef biz oynadık, oynamaya da devam ediyoruz. İnşallah ikinci yarı biz oynamayız.” ifadelerini kullandı. “KAYSERİ MAÇINDA ÇOK EKSİĞİMİZ VARDI” Kayserispor maçına çok sayıda eksikle çıktıklarını kaydeden Buruk: “Maç atmosferi oluşturmak zor oluyor. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum, bu hafta geldiler, maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. Daha iyi bir sonuç bekliyorduk, Galatasaray maçından kalan cezalılar, sakatlar ile birlikte 6-7 oyuncumuzun eksik olduğu bir maça çıkmıştık. Sahaya çıkan bütün oyuncularımıza güveniyorduk. Çok istekliydik ama istediğimiz gibi olmadı. Maça baktığımızda, rakibinde çok ekstra bir şeyi yoktu. Bir tane bireysel hata bizi geriye düşürdü. İkinci yarı çok denedik. İkinci golü yiyince maça dönemedik.” açıklamalarında bulundu. “EGE’DE 14.00, İÇ ANADOLU’DA 20.00” Buruk, Osmanlıspor maçının zor geçeceğine değinerek, şunları söyledi:“Son hafta Osmanlıspor deplasmanı bizim için çok ayrı bir önem kazandı. Kazanamama serimizi bitirmek istiyoruz. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Özellikle iç sahada etkili olan bir takım. Biz de deplasman performansımızın oyun olarak daha yüksek olduğunu düşünüyoruz. Saha koşulları ne olacak bilemiyoruz, çünkü maç pazartesi akşamı saat 20.00’da oynanacak. Ege’de olunca 14.00’da oynanıyor, buz tutmaya yakın yerlerde de akşam 20.00’da oynanıyor. Bu da işin ayrı bir yanı. Ama en iyisini yapmaya çalışacağız. Kaybetmeden dönmek bizim için çok değerli olacak.”  
Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, ligde aldığı başarısız sonuçların ardından son haftada oynayacakları Osmanlıspor maçını kazanıp ligin ilk yarısını galibiyetle bitirmek istiyor.
25 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Osmanlıspor’a konuk olacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yaptığı çalışmayla başladı. Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Henrique antrenmana katılmazken kaleci Fatih Öztürk çalışmalarını salonda sürdürdü. Öte yandan Larsson ve Hasan Ali Adıgüzel takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Okan Buruk: “Son döneme baktığımızda son 4 iç saha maçımızı saat 14.00’da oynadık. Buna benzer başka oynayan takım olduğunu düşünmüyorum. Göztepe deplasmanı da dahil son 8 maçın 5’ini bu saatte oynadık. Bunun hep olumsuz etkilediğini, futbol atmosferinin oluşmadığını, 14.00’ın futbol oynamak için uygun olmadığını, maç seyretmek için bile doğru bir saat olmadığını düşünüyorum. Ama maalesef biz oynadık, oynamaya da devam ediyoruz. İnşallah ikinci yarı biz oynamayız.” ifadelerini kullandı.

“KAYSERİ MAÇINDA ÇOK EKSİĞİMİZ VARDI”
Kayserispor maçına çok sayıda eksikle çıktıklarını kaydeden Buruk: “Maç atmosferi oluşturmak zor oluyor. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum, bu hafta geldiler, maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. Daha iyi bir sonuç bekliyorduk, Galatasaray maçından kalan cezalılar, sakatlar ile birlikte 6-7 oyuncumuzun eksik olduğu bir maça çıkmıştık. Sahaya çıkan bütün oyuncularımıza güveniyorduk. Çok istekliydik ama istediğimiz gibi olmadı. Maça baktığımızda, rakibinde çok ekstra bir şeyi yoktu. Bir tane bireysel hata bizi geriye düşürdü. İkinci yarı çok denedik. İkinci golü yiyince maça dönemedik.” açıklamalarında bulundu.

“EGE’DE 14.00, İÇ ANADOLU’DA 20.00”
Buruk, Osmanlıspor maçının zor geçeceğine değinerek, şunları söyledi:“Son hafta Osmanlıspor deplasmanı bizim için çok ayrı bir önem kazandı. Kazanamama serimizi bitirmek istiyoruz. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Özellikle iç sahada etkili olan bir takım. Biz de deplasman performansımızın oyun olarak daha yüksek olduğunu düşünüyoruz. Saha koşulları ne olacak bilemiyoruz, çünkü maç pazartesi akşamı saat 20.00’da oynanacak. Ege’de olunca 14.00’da oynanıyor, buz tutmaya yakın yerlerde de akşam 20.00’da oynanıyor. Bu da işin ayrı bir yanı. Ama en iyisini yapmaya çalışacağız. Kaybetmeden dönmek bizim için çok değerli olacak.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.