AKHİSAR GÖZÜNÜ CİMBOM’A DİKTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2016 - 09:04, Güncelleme: 09.02.2016 - 09:04
 

AKHİSAR GÖZÜNÜ CİMBOM’A DİKTİ

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftayı 3 puan Trabzonspor galibiyeti geçen Akhisar Belediyespor bir günlük iznin ardından yarın Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. maçında Galatasaray'ı konuk edecek.
 Çarşamba günü saat 18.45'de Manisa 19 Mayıs Stadında başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinden FİFA hakemi Mete Kalkavan yönetirken yardımcıları ise Oğuz Terzi ve Mehmet Kapluhan görev yapacak. Ziraat Türkiye Kupasına 2. eleme turunda Yomraspor galibiyeti ile başlayan yeşil-siyahlılar 3. eleme turunda da Dardanelspor'u yenerek gruplara kaldı. E Grubunda Galatasaray, Karşıyaka ve Kastamonu 1966 ile yarışan Akhisar Belediyespor, 8 puanlı Galatasaray'ın ardından ikinci bitirdi. Son 16 Turda Trabzonspor'u deplasmanda yenen yeşil-siyahlılar adını tarihinde ilk kez çeyrek finale yazdırdı. 10. RANDEVU İki ekip resmi olarak kariyerlerinde lig kupada olmak üzere 9 kez karşı karşıya gelirken yeşil-siyahlılar, Galatasaray'ı 2013-2014 sezonunda Manisa'da 2-1 yendi. Sarı-Kırmızılar 7 galibiyet elde ederken 1 maç ise berabere son buldu. AKHİSAR GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRECEK Kupada ve ardından ligde Trabzonspor'u yenme başarısı gösteren yeşil-siyahlılar günü izinli geçirecek ancak kupa kadrosunda yer almayan futbolcular bugün idmana çıkacak. Yarın teknik direktör Cihat Arslan önderliğinde Yılmaz Atabarut Tesislerinde tam kadro idmana çıkması bekleyen yeşil-siyahlılar daha sonra Manisa'ya hareket edecek ve otelde maç saatini bekleyecek.  
Spor Toto Süper Lig'de 20. haftayı 3 puan Trabzonspor galibiyeti geçen Akhisar Belediyespor bir günlük iznin ardından yarın Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. maçında Galatasaray'ı konuk edecek.
 Çarşamba günü saat 18.45'de Manisa 19 Mayıs Stadında başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinden FİFA hakemi Mete Kalkavan yönetirken yardımcıları ise Oğuz Terzi ve Mehmet Kapluhan görev yapacak.

Ziraat Türkiye Kupasına 2. eleme turunda Yomraspor galibiyeti ile başlayan yeşil-siyahlılar 3. eleme turunda da Dardanelspor'u yenerek gruplara kaldı. E Grubunda Galatasaray, Karşıyaka ve Kastamonu 1966 ile yarışan Akhisar Belediyespor, 8 puanlı Galatasaray'ın ardından ikinci bitirdi. Son 16 Turda Trabzonspor'u deplasmanda yenen yeşil-siyahlılar adını tarihinde ilk kez çeyrek finale yazdırdı.

10. RANDEVU

İki ekip resmi olarak kariyerlerinde lig kupada olmak üzere 9 kez karşı karşıya gelirken yeşil-siyahlılar, Galatasaray'ı 2013-2014 sezonunda Manisa'da 2-1 yendi. Sarı-Kırmızılar 7 galibiyet elde ederken 1 maç ise berabere son buldu.

AKHİSAR GÜNÜ İZİNLİ GEÇİRECEK

Kupada ve ardından ligde Trabzonspor'u yenme başarısı gösteren yeşil-siyahlılar günü izinli geçirecek ancak kupa kadrosunda yer almayan futbolcular bugün idmana çıkacak. Yarın teknik direktör Cihat Arslan önderliğinde Yılmaz Atabarut Tesislerinde tam kadro idmana çıkması bekleyen yeşil-siyahlılar daha sonra Manisa'ya hareket edecek ve otelde maç saatini bekleyecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.