AKHİSAR KÖTÜ SERİYİ BİTİRMEK İSTİYOR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2017 - 09:40, Güncelleme: 16.12.2017 - 09:40
 

AKHİSAR KÖTÜ SERİYİ BİTİRMEK İSTİYOR!

15 Ekim’de Trabzonspor’u deplasmanda 6-1 yendikten sonra oynadığı 7 lig maçından da galibiyet çıkaramayan ve bu süreçte sadece 3 beraberlik alabilen Teleset Mobilya Akhisarspor, Kayserispor’u yenip kötü gidişe son vermek istiyor.
Süper Lig’in 16.haftasında 17 Aralık Pazar günü (yarın) sahasında ligin flaş takımlarından Kayserispor’u ağırlayacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu zorlu mücadeleden galip gelerek 7 maç aradan sonra yeniden 3 puanı hatırlamak istiyor. Ligde son olarak 2 ay önce Trabzon deplasmanında sansasyonel bir sonuçla galip gelen ve ardından oynadığı 7 maçtan sadece 3 beraberlik çıkarabilen Akigo, Kayserispor’u yenip hem 3 puan hem de moral kazanmak amacında. Oynadığı 15 maçta 19 puan toplayan ve averajla 10.sırada yer alan Yeşil-siyahlılar geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında ilk yarıyı 0-2 önde kapatmasına rağmen sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu maçta tribüne gönderilen teknik direktör Okan Buruk, Kayserispor maçında kulübedeki, aynı maçta kırmızı kart gören MiguelLopes de sahadaki yerini alamayacak. Hafta içinde kupada Ankara Demirspor ile 0-3’lük ilk maçın rövanşında sahasında 1-1 berabere kalan ve rakibini eleyen Akhisarspor, şimdi tüm dikkatini Kayserispor maçına çevirmiş durumda. KAYSERİSPOR SON 15 HAFTANIN FLAŞ TAKIMI Konuk Kayserispor ise renktaşı Göztepe ile birlikte geride kalan 15 haftanın en flaş takımı oldu. Şu ana kadar oynadığı 15 maçta 7 galibiyet ve 6 beraberlik alan Sarı-kırmızılılar, sadece 2 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligin ilk haftasında Galatasaray’a 4-1 yenilen ve zayıf bir takım görüntüsü çizen Kayserispor, sonrasında oynadığı 14 maçta sadece tek yenilgi alarak ilk haftadaki görüntüsünün gerçek görüntüsü olmadığını gösterdi. Ligde 7 maçlık bir yenilmezlik serisi bulunan Kayserispor, Rumen teknik direktörü Marius Sumudica önderliğinde oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla kamuoyunun takdirini toplamış durumda. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta sahasında, son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş ile 45 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta 1-1 berabere kalmış ve önemli bir netice elde etmişti. Topladığı 27 puan ve averajla 5.sırada yer alan Kayserispor, lider Galatasaray’ın yalnızca 5 puan gerisinde bulunuyor. Hafta içinde kupada ilk maçta sahasında yendiği Eyüpspor’u deplasmanda da mağlup ederek tur atlayan İç Anadolu temsilcisinde en golcü isim tecrübeli forvet Umut Bulut. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’a da gol atan Umut, ligde 7 gol atmış durumda. MAÇIN HAKEMİ METE KALKAVAN İki takım arasında geçtiğimiz sezon bu stadyumda oynanan mücadele 0-0’lık eşitlikle noktalanmıştı. 17 Aralık Pazar günü (yarın) Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayacak olan Süper Lig 16.hafta karşılaşmasını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Maçın sonucunu ve maç ile ilgili ayrıntıları www.manisadenge.com web adresinden takip edebilirsiniz.  
15 Ekim’de Trabzonspor’u deplasmanda 6-1 yendikten sonra oynadığı 7 lig maçından da galibiyet çıkaramayan ve bu süreçte sadece 3 beraberlik alabilen Teleset Mobilya Akhisarspor, Kayserispor’u yenip kötü gidişe son vermek istiyor.
Süper Lig’in 16.haftasında 17 Aralık Pazar günü (yarın) sahasında ligin flaş takımlarından Kayserispor’u ağırlayacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu zorlu mücadeleden galip gelerek 7 maç aradan sonra yeniden 3 puanı hatırlamak istiyor. Ligde son olarak 2 ay önce Trabzon deplasmanında sansasyonel bir sonuçla galip gelen ve ardından oynadığı 7 maçtan sadece 3 beraberlik çıkarabilen Akigo, Kayserispor’u yenip hem 3 puan hem de moral kazanmak amacında. Oynadığı 15 maçta 19 puan toplayan ve averajla 10.sırada yer alan Yeşil-siyahlılar geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında ilk yarıyı 0-2 önde kapatmasına rağmen sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu maçta tribüne gönderilen teknik direktör Okan Buruk, Kayserispor maçında kulübedeki, aynı maçta kırmızı kart gören MiguelLopes de sahadaki yerini alamayacak. Hafta içinde kupada Ankara Demirspor ile 0-3’lük ilk maçın rövanşında sahasında 1-1 berabere kalan ve rakibini eleyen Akhisarspor, şimdi tüm dikkatini Kayserispor maçına çevirmiş durumda.

KAYSERİSPOR SON 15 HAFTANIN FLAŞ TAKIMI
Konuk Kayserispor ise renktaşı Göztepe ile birlikte geride kalan 15 haftanın en flaş takımı oldu. Şu ana kadar oynadığı 15 maçta 7 galibiyet ve 6 beraberlik alan Sarı-kırmızılılar, sadece 2 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligin ilk haftasında Galatasaray’a 4-1 yenilen ve zayıf bir takım görüntüsü çizen Kayserispor, sonrasında oynadığı 14 maçta sadece tek yenilgi alarak ilk haftadaki görüntüsünün gerçek görüntüsü olmadığını gösterdi. Ligde 7 maçlık bir yenilmezlik serisi bulunan Kayserispor, Rumen teknik direktörü Marius Sumudica önderliğinde oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla kamuoyunun takdirini toplamış durumda. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta sahasında, son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş ile 45 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta 1-1 berabere kalmış ve önemli bir netice elde etmişti. Topladığı 27 puan ve averajla 5.sırada yer alan Kayserispor, lider Galatasaray’ın yalnızca 5 puan gerisinde bulunuyor. Hafta içinde kupada ilk maçta sahasında yendiği Eyüpspor’u deplasmanda da mağlup ederek tur atlayan İç Anadolu temsilcisinde en golcü isim tecrübeli forvet Umut Bulut. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’a da gol atan Umut, ligde 7 gol atmış durumda.

MAÇIN HAKEMİ METE KALKAVAN
İki takım arasında geçtiğimiz sezon bu stadyumda oynanan mücadele 0-0’lık eşitlikle noktalanmıştı. 17 Aralık Pazar günü (yarın) Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayacak olan Süper Lig 16.hafta karşılaşmasını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Maçın sonucunu ve maç ile ilgili ayrıntıları www.manisadenge.com web adresinden takip edebilirsiniz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.