AKHİSAR'A RUMEN YILDIZ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2012 - 20:01, Güncelleme: 18.06.2012 - 20:01
 

AKHİSAR'A RUMEN YILDIZ

Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan Akhisar Belediyespor, dış transferdi bombayı patlatmak istiyor. Akigolar, Rumen Ovidiu Petre’yi transfer etmek için çalışmalara başladı.
 Ege ve Manisa’nın Süper Lig’deki tek temsilcisi konumundaki Akhisar Belediyespor’da dış transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Denizlispor’da Emin Aladağ ile sözleşme imzalayarak ilk dış transferini gerçekleştiren Akhisar’da rota Ovidiu Petre. Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen yeşil-siyahlıların, 30 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Ovidiu Petre için önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Romanya vatandaşı Petre'nin Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı, önümüzdeki günlerde Akhisar Belediyespor yönetimiyle masaya oturması bekleniyor. Kariyeri National Bükreş altyapısında yetişen, 1999-2003 yılları arası 57 kez bu takımda forma giyen ve gol atan Petre, 2003-2005 yılları arasında Süper Lig'de Galatasaray'da oynamıştı. Sarı-kırmızılı formayı 27 kez giyen ve 1 gol atan Rumen yıldız, daha sonra 2005-2006'da Politehnica Timişoara'da 33 maçta 5 gol, 2006-2010'da Steaua Arzbet Bükreş'te 74 maçta 5 gol, 2010-2011'de Al Nassr'da 16 maçta 4 gol ve son olarak geçen sezon İtalya Serie B'de Modena formasıyla 7 maçta 1 gol attı. Romanya Milli Takımı'nda da forma giyen Petre, 23 kez forma şansı buldu ve 1 gol attı. Güray Vural ile görüşmeler sürüyor Yurtdışında transfer çalışmalarına devam eden Akhisarspor, yerli futbolcularla görüşmelerini de devam ediyor. Denizlispor’dan Güray Vural ile görüşen yeşil-beyazlıların önümüzdeki günlerde bu transferi de sonuçlandırması bekleniyor. Teknik heyetin Güray Vural ile ön görüşme yaptığını belirten Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Güray, listemizde yer alıyor. Şartlarda anlaşır anlaşmaz sözleşme imzalayacağız. Görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.
Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan Akhisar Belediyespor, dış transferdi bombayı patlatmak istiyor. Akigolar, Rumen Ovidiu Petre’yi transfer etmek için çalışmalara başladı.
 Ege ve Manisa’nın Süper Lig’deki tek temsilcisi konumundaki Akhisar Belediyespor’da dış transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Denizlispor’da Emin Aladağ ile sözleşme imzalayarak ilk dış transferini gerçekleştiren Akhisar’da rota Ovidiu Petre. Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen yeşil-siyahlıların, 30 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Ovidiu Petre için önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Romanya vatandaşı Petre'nin Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı, önümüzdeki günlerde Akhisar Belediyespor yönetimiyle masaya oturması bekleniyor.

Kariyeri

National Bükreş altyapısında yetişen, 1999-2003 yılları arası 57 kez bu takımda forma giyen ve gol atan Petre, 2003-2005 yılları arasında Süper Lig'de Galatasaray'da oynamıştı. Sarı-kırmızılı formayı 27 kez giyen ve 1 gol atan Rumen yıldız, daha sonra 2005-2006'da Politehnica Timişoara'da 33 maçta 5 gol, 2006-2010'da Steaua Arzbet Bükreş'te 74 maçta 5 gol, 2010-2011'de Al Nassr'da 16 maçta 4 gol ve son olarak geçen sezon İtalya Serie B'de Modena formasıyla 7 maçta 1 gol attı. Romanya Milli Takımı'nda da forma giyen Petre, 23 kez forma şansı buldu ve 1 gol attı.

Güray Vural ile görüşmeler sürüyor

Yurtdışında transfer çalışmalarına devam eden Akhisarspor, yerli futbolcularla görüşmelerini de devam ediyor. Denizlispor’dan Güray Vural ile görüşen yeşil-beyazlıların önümüzdeki günlerde bu transferi de sonuçlandırması bekleniyor. Teknik heyetin Güray Vural ile ön görüşme yaptığını belirten Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Güray, listemizde yer alıyor. Şartlarda anlaşır anlaşmaz sözleşme imzalayacağız. Görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Özlem Ruşen
(10.09.2019 22:06 - #1870)
Sosyal medya dedikoduları önceden de değişik versiyonlarıyla vardı, bu belli bir güç kazandırır insana, belki cahilce bir güç. Nitelikli okuma hakkında yazdıkların ne kadar da doğru. Güzel ve süslü cümlelerin edebi yönünü de unutmamak lazım. Yeni yazılarınızı bekliyorum.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.