AKHİSAR’DA HEDEF İLK MAÇTA GALİBİYET

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2016 - 09:13, Güncelleme: 10.02.2016 - 09:13
 

AKHİSAR’DA HEDEF İLK MAÇTA GALİBİYET

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasında bugün evinde Galatasaray’ı konuk edecek Akhisar Belediyespor, bugün yapacağı idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
 Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Mervan Çelik ve Petar Grbic’in Galatasaray maçında oynaması beklenmiyor. Kupada tarihi bir zafer yaşamak istediklerini belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, konuk edecekleri Galatasaray ile güzel bir mücadele geçmesini dilerken, ilk maçta galibiyet beklediklerini belirtti. Başkan Eryüksel taraftarı da stada çağırırken kombine biletler de ikinci devre için büyük bir kampanya başlattıklarını belirterek, taraftarı da arkalarına alıp Galatasaray maçında mutlu ayrılmayı hedeflediklerini belirtti. BİLETLER SATIŞA BAŞLADI Stat girişleri, İzmir Atatürk Stadyumu ve 'Passo.com.tr' adresinden satışa çıkan biletlerde Galatasaray taraftarı için Gediz Kale arkasında 3 bin 500 kişilik yer ayrıldığı bildirildi. Akhisar Belediyespor yönetiminden yapılan yazılı açıklamaya göre, misafir takım 40, Maraton Akigo 50, Kapalı 60 ve VIP 80 TL’den satışa sunulacağı bildirildi. KOMBİNE DAHA AVANTAJLI Akhisar Belediyespor, lig ve kupa maçlarını kapsayan yeni kombine kampanyasını açıkladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada ikinci yarı kombine fiyatları şöyle: "VİP: 300 TL Kapalı: 200 TL ve Maraton: 100" 18 yaş altı ve bayanlar için indirimli kombine fiyatları ise şöyle:  "VİP: 200 Kapalı: 100 ve Maraton 70 TL"  
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasında bugün evinde Galatasaray’ı konuk edecek Akhisar Belediyespor, bugün yapacağı idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
 Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Mervan Çelik ve Petar Grbic’in Galatasaray maçında oynaması beklenmiyor. Kupada tarihi bir zafer yaşamak istediklerini belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, konuk edecekleri Galatasaray ile güzel bir mücadele geçmesini dilerken, ilk maçta galibiyet beklediklerini belirtti. Başkan Eryüksel taraftarı da stada çağırırken kombine biletler de ikinci devre için büyük bir kampanya başlattıklarını belirterek, taraftarı da arkalarına alıp Galatasaray maçında mutlu ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.


BİLETLER SATIŞA BAŞLADI
Stat girişleri, İzmir Atatürk Stadyumu ve 'Passo.com.tr' adresinden satışa çıkan biletlerde Galatasaray taraftarı için Gediz Kale arkasında 3 bin 500 kişilik yer ayrıldığı bildirildi. Akhisar Belediyespor yönetiminden yapılan yazılı açıklamaya göre, misafir takım 40, Maraton Akigo 50, Kapalı 60 ve VIP 80 TL’den satışa sunulacağı bildirildi.

KOMBİNE DAHA AVANTAJLI
Akhisar Belediyespor, lig ve kupa maçlarını kapsayan yeni kombine kampanyasını açıkladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada ikinci yarı kombine fiyatları şöyle:

"VİP: 300 TL
Kapalı: 200 TL ve Maraton: 100"

18 yaş altı ve bayanlar için indirimli kombine fiyatları ise şöyle: 
"VİP: 200
Kapalı: 100 ve Maraton 70 TL"  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.