AKHİSAR’DA ROTA HUGO RODALLEGA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2018 - 14:16, Güncelleme: 04.07.2018 - 14:16
 

AKHİSAR’DA ROTA HUGO RODALLEGA

Son Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Teleset Mobilya Akhisarspor, Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan eski oyuncusu Hugo Rodallega’nın bonservis sorununu çözmesi halinde Kolombiyalı futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak için görüşmelere başlayacak.
Teleset Mobilya Akhisarspor, Trabzonspor’da forma giyen eski futbolcusu Hugo Rodellaga’nın transferi için görüşmelere başladı. Bordo mavili takımda beklentileri karşılayamayan Rodallega da eski takımına dönmeye sıcak bakıyor. 2016-2017 sezonunun devre arasındaAkhisarspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Hugo Rodallega,burada beklenen performansı bir türlü sergileyemedi ve Burak Yılmaz’ın da gelişiyle takımda daha az forma şansı bulmaya başladı. Bu durumdan dolayı mutsuz olan Kolombiyalı golcünün transferi için eski takımı Akhisarspor yeniden devreye girdi. Yeşil siyahlı yönetim, bordo mavili kulüp ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Rodallega’ya “Bonservis sorununu çöz ve yeniden bizde eski günlerine geri dön” dedi. Golcü futbolcu da Akhisarspor’a geri dönmeye sıcak bakarken, önümüzdeki günlerde Trabzonspor yönetimiyle sözleşmesini konuşacak. 2015-2016 sezonunun başında İngiltere’nin Fulham ekibinden Akhisar’a transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, 1.5 sezon forma giydiği Manisa temsilcisinde toplam 51 Süper Lig maçına çıktı ve bu maçlarda 23 gol kaydetti. Özellikle ilk sezonunda takımının gol yükünü tamamen üstlenen Kolombiyalı golcü, 2017 yılının Ocak ayında 1.6 milyon Euro ve Mustafa Yumlu’nun bonservisi karşılığında Karadeniz temsilcisine transfer olmuştu. TRANSFERLER SÜRECEK Dış transferde Kayserispor'dan Güray Vural'dan sonra listesindeki Gençlerbirliği'nden Hollandalı forvet Elvis Manu'ya da 3 yıllık imza attıran Akhisarspor, takviyeleri sürdürecek. Yeni sezonda takım içindeki dengeleri de bozmadan 3 kulvarda birden mücadele edecek alternatifli bir kadro kurmaya çalışan yönetim, özellikle hücum hattına transfer yapmaya ağırlık veriyor. Akhisarspor, Galatasaray'a giden Muğdat veBaşakşehir'e transfer olan Soner'in yanı sıra Olcan, Serginho, Henrique, Hora, Bokila, Bia, Orhan ve Alperen ile de yollarını ayırmıştı.Öte yandan Teleset Mobilya Akhisarsporlu futbolcular, yeşil-siyahlı takımın sağlık sponsoru olan Özel Doğuş Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrolünde oyuncuların rutin kan değerleri ve EKG’lerine bakılarak; Kardiyoloji, Ortopedi ve Dahiliye uzmanları tarafından da detaylı muayene edildiler. Muayeneleri tamamlanan futbolcularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.  
Son Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Teleset Mobilya Akhisarspor, Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan eski oyuncusu Hugo Rodallega’nın bonservis sorununu çözmesi halinde Kolombiyalı futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak için görüşmelere başlayacak.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Trabzonspor’da forma giyen eski futbolcusu Hugo Rodellaga’nın transferi için görüşmelere başladı. Bordo mavili takımda beklentileri karşılayamayan Rodallega da eski takımına dönmeye sıcak bakıyor. 2016-2017 sezonunun devre arasındaAkhisarspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Hugo Rodallega,burada beklenen performansı bir türlü sergileyemedi ve Burak Yılmaz’ın da gelişiyle takımda daha az forma şansı bulmaya başladı. Bu durumdan dolayı mutsuz olan Kolombiyalı golcünün transferi için eski takımı Akhisarspor yeniden devreye girdi. Yeşil siyahlı yönetim, bordo mavili kulüp ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Rodallega’ya “Bonservis sorununu çöz ve yeniden bizde eski günlerine geri dön” dedi. Golcü futbolcu da Akhisarspor’a geri dönmeye sıcak bakarken, önümüzdeki günlerde Trabzonspor yönetimiyle sözleşmesini konuşacak. 2015-2016 sezonunun başında İngiltere’nin Fulham ekibinden Akhisar’a transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, 1.5 sezon forma giydiği Manisa temsilcisinde toplam 51 Süper Lig maçına çıktı ve bu maçlarda 23 gol kaydetti. Özellikle ilk sezonunda takımının gol yükünü tamamen üstlenen Kolombiyalı golcü, 2017 yılının Ocak ayında 1.6 milyon Euro ve Mustafa Yumlu’nun bonservisi karşılığında Karadeniz temsilcisine transfer olmuştu.

TRANSFERLER SÜRECEK
Dış transferde Kayserispor'dan Güray Vural'dan sonra listesindeki Gençlerbirliği'nden Hollandalı forvet Elvis Manu'ya da 3 yıllık imza attıran Akhisarspor, takviyeleri sürdürecek. Yeni sezonda takım içindeki dengeleri de bozmadan 3 kulvarda birden mücadele edecek alternatifli bir kadro kurmaya çalışan yönetim, özellikle hücum hattına transfer yapmaya ağırlık veriyor. Akhisarspor, Galatasaray'a giden Muğdat veBaşakşehir'e transfer olan Soner'in yanı sıra Olcan, Serginho, Henrique, Hora, Bokila, Bia, Orhan ve Alperen ile de yollarını ayırmıştı.Öte yandan Teleset Mobilya Akhisarsporlu futbolcular, yeşil-siyahlı takımın sağlık sponsoru olan Özel Doğuş Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Sağlık kontrolünde oyuncuların rutin kan değerleri ve EKG’lerine bakılarak; Kardiyoloji, Ortopedi ve Dahiliye uzmanları tarafından da detaylı muayene edildiler. Muayeneleri tamamlanan futbolcularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.