AKHİSAR'DA ZAFER COŞKUSU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2012 - 20:31, Güncelleme: 14.05.2012 - 20:31
 

AKHİSAR'DA ZAFER COŞKUSU

Süper Lig’e çıkan Akhisar Beleldiyespor’u deplasmanda yalnız bırakmayan taraftar ilçeye döndü. Yüzlerce taraftar belediye binası önünde şampiyonluk şarkıları söyledi.
 Zorlu Rize deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Akhisar Belediyesporlu taraftarlar ilçeye döndü. Kutlamaların adresi ise belediye binasının önü oldu. Belediye bando takımının zafer şarkıları seslendirdiği kutlamalar taraftarların toplanmasıyla doruğa çıktı. Rize’den şampiyon takım ve taraftar ünvanıyla dönen Akigo, Belediye Başkanı Salih Hızlı leyhine de tezahüratlarda bulundu. Kutlamalara AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Akhisar Belediyes Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel Betorder de katıldı. Kupa töreni Perşembe günü Öte yandan bank Asya 1. Lig’de şampiyon olan Akigo’nun yarın kupasına kavuşacağı öğrenildi. Şampiyonluk kupapsını Perşembe günü saat 18:00’de Akhisar Şehir Stadyumu’nda alacağını belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, “Perşembe günü stadyumda şampiyonluk kupamıza kavuşacağız. Bu başarıya ulaşabilmek için çok çalıştık. Akhisar olarak bu başarıyı hakettik” dedi. Akhisar’ın Süper Lig’e yükselmesini kutlayan protokol üyeleri bu başarının Manisa’yı gururlandırdığını söyledi. 
Süper Lig’e çıkan Akhisar Beleldiyespor’u deplasmanda yalnız bırakmayan taraftar ilçeye döndü. Yüzlerce taraftar belediye binası önünde şampiyonluk şarkıları söyledi.
 Zorlu Rize deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Akhisar Belediyesporlu taraftarlar ilçeye döndü. Kutlamaların adresi ise belediye binasının önü oldu. Belediye bando takımının zafer şarkıları seslendirdiği kutlamalar taraftarların toplanmasıyla doruğa çıktı. Rize’den şampiyon takım ve taraftar ünvanıyla dönen Akigo, Belediye Başkanı Salih Hızlı leyhine de tezahüratlarda bulundu. Kutlamalara AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Akhisar Belediyes Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel Betorder de katıldı.

Kupa töreni Perşembe günü

Öte yandan bank Asya 1. Lig’de şampiyon olan Akigo’nun yarın kupasına kavuşacağı öğrenildi. Şampiyonluk kupapsını Perşembe günü saat 18:00’de Akhisar Şehir Stadyumu’nda alacağını belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, “Perşembe günü stadyumda şampiyonluk kupamıza kavuşacağız. Bu başarıya ulaşabilmek için çok çalıştık. Akhisar olarak bu başarıyı hakettik” dedi. Akhisar’ın Süper Lig’e yükselmesini kutlayan protokol üyeleri bu başarının Manisa’yı gururlandırdığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.