AKHİSAR’DAN KALEYE TAKVİYE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2012 - 21:48, Güncelleme: 22.06.2012 - 21:48
 

AKHİSAR’DAN KALEYE TAKVİYE

Manisa’nın ve Ege Bölgesi’nin Süper Lig’de ki tek temsilcisi konumunda olan Akhisar Belediyespor, geçtiğimiz sezon Denizlispor’da forma giyen kaleci Evren Özyiğit ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Denizlispor’da 2 yıldır forma giyen kaleci Evren Özyiğit ile 2 yıllığına anlaştı. Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan imza törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri Zekeriya Güneş, Süleyman İşçi katıldı. Sırasıyla Muğlaspor, Ankaraspor ve Denizlispor’da forma diyen file bekçisi Evren Özyiğit imza töreni ardından yaptığı açıklamada, "Tüm Türkiye’nin gıpta ile baktığı Betnano takımda olmaktan büyük gurur duydum. İnşallah Süper Lig’de başarılı bir sezon yaşayacağız" dedi. Kaleci Oğuz köprüde  Akhisar Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Oğuz’un fotoğrafı günde 90 binin üzerinde aracın geçtiği devlet karayolu üzerinde bulunan üst geçite asıldı.  Akhisar Karaosmanoğlu Sanayi sitesinde faaliyet gösteren STC firmasının hediyesi olarak yapıldığını belirten Akhisarspor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Akhisarlı bir firmanın böyle güzel bir etkinliği yaptığı için teşekkür ediyoruz. Akhisar’ımıza yakışır bir şekilde tanıtımımıza da katkı sağlayan bu figür şehrimize farklı bir renk katmıştır. Bu güzel figürü şehrimize kazandıran STC firmasına Akhisarspor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.
Manisa’nın ve Ege Bölgesi’nin Süper Lig’de ki tek temsilcisi konumunda olan Akhisar Belediyespor, geçtiğimiz sezon Denizlispor’da forma giyen kaleci Evren Özyiğit ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Denizlispor’da 2 yıldır forma giyen kaleci Evren Özyiğit ile 2 yıllığına anlaştı. Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan imza törenine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri Zekeriya Güneş, Süleyman İşçi katıldı. Sırasıyla Muğlaspor, Ankaraspor ve Denizlispor’da forma diyen file bekçisi Evren Özyiğit imza töreni ardından yaptığı açıklamada, "Tüm Türkiye’nin gıpta ile baktığı Betnano takımda olmaktan büyük gurur duydum. İnşallah Süper Lig’de başarılı bir sezon yaşayacağız" dedi.

Kaleci Oğuz köprüde 

Akhisar Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Oğuz’un fotoğrafı günde 90 binin üzerinde aracın geçtiği devlet karayolu üzerinde bulunan üst geçite asıldı.  Akhisar Karaosmanoğlu Sanayi sitesinde faaliyet gösteren STC firmasının hediyesi olarak yapıldığını belirten Akhisarspor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Akhisarlı bir firmanın böyle güzel bir etkinliği yaptığı için teşekkür ediyoruz. Akhisar’ımıza yakışır bir şekilde tanıtımımıza da katkı sağlayan bu figür şehrimize farklı bir renk katmıştır. Bu güzel figürü şehrimize kazandıran STC firmasına Akhisarspor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.