Akhisarspor, Toma’nın peşinde

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2019 - 12:07, Güncelleme: 10.05.2019 - 12:07
 

Akhisarspor, Toma’nın peşinde

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyon olarak adını 3. Lig’e yazdıran Somaspor’un Gürcü futbolcusu Toma Tabatadze’ye Akhisarspor’un talip olduğu öğrenildi.Son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan ve bu sezon Somaspor’un elde...
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyon olarak adını 3. Lig’e yazdıran Somaspor’un Gürcü futbolcusu Toma Tabatadze’ye Akhisarspor’un talip olduğu öğrenildi.Son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan ve bu sezon Somaspor’un elde ettiği şampiyonlukta attığı 21 gol 10 asistin yanı sıra güçlü fiziği ile dikkat çeken Gürcü golcü Toma Tabadadze’nin taliplileri artıyor. Yeni sezonda yabancı uyruklu olduğu için Somaspor forması giyemeyecek olan Toma’ya, Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Akhisarspor’un talip olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki Toma’yı kadrosuna katmak isteyen yeşil-siyahlı kurmayların önümüzdeki hafta Gürcü oyuncunun menajeri ile görüşeceği belirtilirken, Toma’ya PTT 1. Lig takımlarından da teklif götürüldüğü ifade edildi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyon olarak adını 3. Lig’e yazdıran Somaspor’un Gürcü futbolcusu Toma Tabatadze’ye Akhisarspor’un talip olduğu öğrenildi.Son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan ve bu sezon Somaspor’un elde...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyon olarak adını 3. Lig’e yazdıran Somaspor’un Gürcü futbolcusu Toma Tabatadze’ye Akhisarspor’un talip olduğu öğrenildi.

Son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşayan ve bu sezon Somaspor’un elde ettiği şampiyonlukta attığı 21 gol 10 asistin yanı sıra güçlü fiziği ile dikkat çeken Gürcü golcü Toma Tabadadze’nin taliplileri artıyor. Yeni sezonda yabancı uyruklu olduğu için Somaspor forması giyemeyecek olan Toma’ya, Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Akhisarspor’un talip olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki Toma’yı kadrosuna katmak isteyen yeşil-siyahlı kurmayların önümüzdeki hafta Gürcü oyuncunun menajeri ile görüşeceği belirtilirken, Toma’ya PTT 1. Lig takımlarından da teklif götürüldüğü ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.