AKİGO BEŞİKTAŞ’A ODAKLANDI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2017 - 10:15, Güncelleme: 14.02.2017 - 10:15
 

AKİGO BEŞİKTAŞ’A ODAKLANDI

Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizeespor galibiyetinin ardından son sıralardan kurtulan Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor’da yüzler gülüyor.
Galatasaray maçından aldıkları mağlubiyet ardından peş peşe kazanılan galibiyetin takımda olumlu etki yarattığını belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas; ‘ Galatasaray mağlubiyeti kötü bir kazaydı. Bir hafta sonra oynayacağımız Beşiktaş maçına odaklandık.’ TAKIMDA SAKATLIKLAR DEVAM EDİYOR Apandis ameliyatı olduktan sonra antrenmanda kasığından sakatlık yaşayan Daniel Larsson’un durumunda iyileşme olduğu ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenilirken; kaleci Fatih Öztürk'ün ise son idmanda sol orta parmağı kırıldığı ve yaklaşık 1 buçuk ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Çaykur Rizespor maçında yaşadığı bir çarpışma sonucu dizinden sakatlanarak oyun dışı kalan Custodio’nun ise MR çekiminin ardından durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.  
Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizeespor galibiyetinin ardından son sıralardan kurtulan Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor’da yüzler gülüyor.
Galatasaray maçından aldıkları mağlubiyet ardından peş peşe kazanılan galibiyetin takımda olumlu etki yarattığını belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas; ‘ Galatasaray mağlubiyeti kötü bir kazaydı. Bir hafta sonra oynayacağımız Beşiktaş maçına odaklandık.’

TAKIMDA SAKATLIKLAR DEVAM EDİYOR
Apandis ameliyatı olduktan sonra antrenmanda kasığından sakatlık yaşayan Daniel Larsson’un durumunda iyileşme olduğu ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenilirken; kaleci Fatih Öztürk'ün ise son idmanda sol orta parmağı kırıldığı ve yaklaşık 1 buçuk ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Çaykur Rizespor maçında yaşadığı bir çarpışma sonucu dizinden sakatlanarak oyun dışı kalan Custodio’nun ise MR çekiminin ardından durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.