AKİGO BURSASPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2017 - 12:07, Güncelleme: 05.09.2017 - 12:07
 

AKİGO BURSASPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Süper Lig’in 4. haftasında Bursaspor'un konuğu olacak olan Akhisar Belediyespor hazırlıklarına başladı.
Tam kadro çalışmalara başlayan yeşil-siyahlılar taktik çalışırken, Bursaspor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.  Süper Lig'in ilk 3 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ile 7 puanla üçüncü sırada bulunan Akhisar Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.Bursaspor’un zorlu bir deplasman olacağının altını çizen Teknik Direktör Okan Buruk, takıma güvendiğini ve Bursa deplasmanında da iyi ve mücadeleci bir futbol ile galip ayrılmak istediklerine vurgu yaptı. Öte yandan yeşil-siyahlıların 8 Eylül’de sona erecek transfer dönemi öncesi bir santrfor ile anlaşması bekleniyor.  
Süper Lig’in 4. haftasında Bursaspor'un konuğu olacak olan Akhisar Belediyespor hazırlıklarına başladı.
Tam kadro çalışmalara başlayan yeşil-siyahlılar taktik çalışırken, Bursaspor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. 
Süper Lig'in ilk 3 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ile 7 puanla üçüncü sırada bulunan Akhisar Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.Bursaspor’un zorlu bir deplasman olacağının altını çizen Teknik Direktör Okan Buruk, takıma güvendiğini ve Bursa deplasmanında da iyi ve mücadeleci bir futbol ile galip ayrılmak istediklerine vurgu yaptı. Öte yandan yeşil-siyahlıların 8 Eylül’de sona erecek transfer dönemi öncesi bir santrfor ile anlaşması bekleniyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.