AKİGO DEPLASMANDA 3 PUANLA TANIŞMAK İSTİYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2013 - 18:33, Güncelleme: 28.11.2013 - 18:33
 

AKİGO DEPLASMANDA 3 PUANLA TANIŞMAK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 30 Kasım Cumartesi günü saat 15.30’da konuk olacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabaurt Tesisleri'nde sürdürdü.
 Sakatlıkları sona eren kaptan Emrah Eren, Emin Aladağ ve Çağdaş Atan ile Karabük maçında hafif sakatlanan İbrahima Sonko, Kayseri karşısında forma giyebileceği bildirildi.  Kayseri deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile çıkacaklarını dile getiren Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, sakatlıkların iyileşmesinin ardından takımın eski formuna kavuştuğunu ve Kayseri’den mutlaka Maksibet 3 puan ile döneceklerini dile getirdi. Zor bir deplasmanda olacağını belirten Acar, deplasmanda ilk kez gol keyfi ile 3 puanı alacaklarına inandıklarını belirtti. KAYSERİ’DE BİLETLER 2 TL  Öte yandan Kayserispor tarafından yapılan açıklamaya göre Batı, Balkon ve VIP tribünlerinin tamamının 2 TL’den Tickettürk tarafından bugün satışa sunulduğu bildirildi. 
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 30 Kasım Cumartesi günü saat 15.30’da konuk olacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabaurt Tesisleri'nde sürdürdü.
 Sakatlıkları sona eren kaptan Emrah Eren, Emin Aladağ ve Çağdaş Atan ile Karabük maçında hafif sakatlanan İbrahima Sonko, Kayseri karşısında forma giyebileceği bildirildi. 
Kayseri deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile çıkacaklarını dile getiren Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, sakatlıkların iyileşmesinin ardından takımın eski formuna kavuştuğunu ve Kayseri’den mutlaka Maksibet 3 puan ile döneceklerini dile getirdi. Zor bir deplasmanda olacağını belirten Acar, deplasmanda ilk kez gol keyfi ile 3 puanı alacaklarına inandıklarını belirtti.

KAYSERİ’DE BİLETLER 2 TL 
Öte yandan Kayserispor tarafından yapılan açıklamaya göre Batı, Balkon ve VIP tribünlerinin tamamının 2 TL’den Tickettürk tarafından bugün satışa sunulduğu bildirildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.