AKİGO DİGUİNY’NİN PEŞİNDE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2018 - 08:34, Güncelleme: 06.06.2018 - 08:34
 

AKİGO DİGUİNY’NİN PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Teleset Mobilya Akhisarspor, transfer çalışmalarına başladı. Yeşil siyahlılar geçtiğimiz sezon Yunanistan’ın Atromitos takımında forma giyen Fransız forvet Nicolas Diguiny’nin peşine düştü.
Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak tarihi bir zafere imza atan Teleset Mobilya Akhisarapor, aradığı forvet oyuncusunu Komşu’da buldu. Kulüp tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak olan Akigolar, son iki sezondur Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Atromitos’ta forması giyen Fransız forvet oyuncusu Nicolas Diguiny’ye kanca attı. 29 yaşında Diguiny, Paris Saint Germain altyapısında futbola başladı. 1.79 metre boyunda olan golcü oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. Diguiny, Vannes’te 133 maçta 20 gol, Le Poire’de 27 maçta 5 gol,Panthrakikos’ta 55 maçta 8 gol veAtromitos’ta 38 maçta 14 gollük performans sergiledi. ANKARAGÜCÜ DE İLGİLENİYOR Fransız basını, geçen sezon Atromitos’ta attığı 10 golle dikkat çeken 29 yaşındaki tecrübeli futbolcunun iki takımı karşı karşıya getirdiğini öne çıkardı. Avrupa Ligi’ne katılacak Akigo’nunise bu transferde avantajlı olduğu vurgulandı.Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Akhisarspor ve Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Ankaragücü, transferde karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek kupa şampiyonu yeşil-siyahlılar, Yunanistan’da Atromitos’ta oynayan ve kontratı sona erecek olan Nicolas Diguiny’i gözüne kestirdi. Fransız basını, 29 yaşındaki forvetinbirçok talibi olduğunu belirtirken, Süper Lig’den Akhisarspor ve Ankaragücü’nün de bu transfer için yarıştığını öne sürdü. Ege ekibinin yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde yer alacak olması nedeniyle, Diguiny’nin tercihinde önemli bir avantaj sağlayacağı da vurgulandı. 2014’ten beri Komşu’da futbol kariyerini sürdüren tecrübeli futbolcu, geçen sezon 34 maçta, 10 kez ağları sarsmayı başardı.  
Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Teleset Mobilya Akhisarspor, transfer çalışmalarına başladı. Yeşil siyahlılar geçtiğimiz sezon Yunanistan’ın Atromitos takımında forma giyen Fransız forvet Nicolas Diguiny’nin peşine düştü.
Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak tarihi bir zafere imza atan Teleset Mobilya Akhisarapor, aradığı forvet oyuncusunu Komşu’da buldu. Kulüp tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak olan Akigolar, son iki sezondur Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Atromitos’ta forması giyen Fransız forvet oyuncusu Nicolas Diguiny’ye kanca attı. 29 yaşında Diguiny, Paris Saint Germain altyapısında futbola başladı. 1.79 metre boyunda olan golcü oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. Diguiny, Vannes’te 133 maçta 20 gol, Le Poire’de 27 maçta 5 gol,Panthrakikos’ta 55 maçta 8 gol veAtromitos’ta 38 maçta 14 gollük performans sergiledi.

ANKARAGÜCÜ DE İLGİLENİYOR
Fransız basını, geçen sezon Atromitos’ta attığı 10 golle dikkat çeken 29 yaşındaki tecrübeli futbolcunun iki takımı karşı karşıya getirdiğini öne çıkardı. Avrupa Ligi’ne katılacak Akigo’nunise bu transferde avantajlı olduğu vurgulandı.Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Akhisarspor ve Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Ankaragücü, transferde karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek kupa şampiyonu yeşil-siyahlılar, Yunanistan’da Atromitos’ta oynayan ve kontratı sona erecek olan Nicolas Diguiny’i gözüne kestirdi. Fransız basını, 29 yaşındaki forvetinbirçok talibi olduğunu belirtirken, Süper Lig’den Akhisarspor ve Ankaragücü’nün de bu transfer için yarıştığını öne sürdü. Ege ekibinin yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde yer alacak olması nedeniyle, Diguiny’nin tercihinde önemli bir avantaj sağlayacağı da vurgulandı. 2014’ten beri Komşu’da futbol kariyerini sürdüren tecrübeli futbolcu, geçen sezon 34 maçta, 10 kez ağları sarsmayı başardı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.