AKİGO GRUPTAN ÇIKABİLMEK İÇİN PUAN ARIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2017 - 10:52, Güncelleme: 17.01.2017 - 10:52
 

AKİGO GRUPTAN ÇIKABİLMEK İÇİN PUAN ARIYOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor hafta sonu Karabükspor ile oynadığı mücadelenin ardından Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nun 5. Haftasında bugün 17.45’de Bursaspor ile karşılaşacak.
Antalya kampından direk Karabükspor maçına geçen yeşil-siyahlı takım 1 günlük iznin ardından dün Ziraat Türkiye Kupası maçına yönelik antremanlarını gerçekleştirdi. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde dün saat 11:00’da yapılan antremana kulüpten özel izin alan Adu haricinde tüm oyuncular katıldı. Antremanın ardından kupada gol kralı durumunda bulunan Ricardo Vaz Te şut çalışması yaparken Hugo Rodallega, Caner Osmanpaşa, Serdar Kesimal ve Ömer Bayram ekstra çalışma yaptı. Kupada 6 puanla Ümraniyespor'un lider olduğu G Grubu'nda 5 puanı bulunan Yeşil-Siyahlılar, kendisiyle aynı puandaki Bursaspor ve Aydınspor 1923 ile birlikte gruptan çıkma mücadelesi veriyor.  ‘YENİ TRANSFERLERİ DENEMEK İSTİYORUM’ Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, kupada hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirterek, "Bu maçta da yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada olacağız. Yeni transferleri de bu maçta denemek istiyorum" ifadelerini kullandı. Kafkas'ın Bursaspor maçında sahaya süreceği muhtemel 11 şu şekilde: Fatih - Alper, Serdar, Kadir, Orhan Taşdelen - Hasan Ali, Sissoko, Mervan, Soner - Ricardo Vaz Te, Muğdat.  
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor hafta sonu Karabükspor ile oynadığı mücadelenin ardından Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nun 5. Haftasında bugün 17.45’de Bursaspor ile karşılaşacak.
Antalya kampından direk Karabükspor maçına geçen yeşil-siyahlı takım 1 günlük iznin ardından dün Ziraat Türkiye Kupası maçına yönelik antremanlarını gerçekleştirdi. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde dün saat 11:00’da yapılan antremana kulüpten özel izin alan Adu haricinde tüm oyuncular katıldı. Antremanın ardından kupada gol kralı durumunda bulunan Ricardo Vaz Te şut çalışması yaparken Hugo Rodallega, Caner Osmanpaşa, Serdar Kesimal ve Ömer Bayram ekstra çalışma yaptı. Kupada 6 puanla Ümraniyespor'un lider olduğu G Grubu'nda 5 puanı bulunan Yeşil-Siyahlılar, kendisiyle aynı puandaki Bursaspor ve Aydınspor 1923 ile birlikte gruptan çıkma mücadelesi veriyor. 

‘YENİ TRANSFERLERİ DENEMEK İSTİYORUM’
Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, kupada hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirterek, "Bu maçta da yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada olacağız. Yeni transferleri de bu maçta denemek istiyorum" ifadelerini kullandı. Kafkas'ın Bursaspor maçında sahaya süreceği muhtemel 11 şu şekilde: Fatih - Alper, Serdar, Kadir, Orhan Taşdelen - Hasan Ali, Sissoko, Mervan, Soner - Ricardo Vaz Te, Muğdat.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.