AKİGO MERSİN’DE HEDEF 3 PUAN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2015 - 10:53, Güncelleme: 20.04.2015 - 10:53
 

AKİGO MERSİN’DE HEDEF 3 PUAN

Spor Toto Süper Lig’de 27. haftaya 11. sırada giren Akhisar Belediyespor, bugün deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.
 Ligde 26. haftada Gaziantepspor’u 3-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, bugün saat 20.00’de Mersin Stadı’nda Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak. Özgür Yankaya’nın yöneteceği maçta, Akhisar Belediyespor’da kadro dışı bırakılan Gekas ve cezalı Douglao forma giyemeyecek, hafif sakatlığı bulunan Custodio’nun durumu ise maç öncesi değerlendirilecek. DIŞ SAHA PERFORMANSI  Deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettikten sonra dış sahada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Ege temsilcisi, Trabzonspor’a ise 2-0 mağlup oldu. Akhisar Belediyespor, deplasmanda aldığı 8 mağlubiyetle, 9 yenilgisi bulunan Kardemir Karabükspor’dan sonra dış sahada en fazla mağlubiyeti olan 4 takımdan biri durumunda.  VAZ TE Takıma ara transfer döneminde dahil olan Portekizli oyuncu Vaz Te, yeşil siyahlı formayla 7 maçta 285 dakika sahada kaldı, 5 Modabet gol atıp 3 asist yaptı. RAKİPLERİYLE DAHA ÖNCEKİ MAÇLARI Daha önce Süper Lig’de 3, PTT 1. Lig’de ise 2 kez karşılaşan iki ekipten Mersin İdmanyurdu’nun 3, Akhisar Belediyespor’un 1 galibiyeti bulunurken, 1 müsabaka beraberlikle tamamlandı. Mersin’de oynadığı 2 maçı da kaybeden Akhisar Belediyespor, ligin ilk devresinde rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.
Spor Toto Süper Lig’de 27. haftaya 11. sırada giren Akhisar Belediyespor, bugün deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.
 Ligde 26. haftada Gaziantepspor’u 3-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, bugün saat 20.00’de Mersin Stadı’nda Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak. Özgür Yankaya’nın yöneteceği maçta, Akhisar Belediyespor’da kadro dışı bırakılan Gekas ve cezalı Douglao forma giyemeyecek, hafif sakatlığı bulunan Custodio’nun durumu ise maç öncesi değerlendirilecek.

DIŞ SAHA PERFORMANSI

 Deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettikten sonra dış sahada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Ege temsilcisi, Trabzonspor’a ise 2-0 mağlup oldu. Akhisar Belediyespor, deplasmanda aldığı 8 mağlubiyetle, 9 yenilgisi bulunan Kardemir Karabükspor’dan sonra dış sahada en fazla mağlubiyeti olan 4 takımdan biri durumunda.

 VAZ TE

Takıma ara transfer döneminde dahil olan Portekizli oyuncu Vaz Te, yeşil siyahlı formayla 7 maçta 285 dakika sahada kaldı, 5 Modabet gol atıp 3 asist yaptı.

RAKİPLERİYLE DAHA ÖNCEKİ MAÇLARI

Daha önce Süper Lig’de 3, PTT 1. Lig’de ise 2 kez karşılaşan iki ekipten Mersin İdmanyurdu’nun 3, Akhisar Belediyespor’un 1 galibiyeti bulunurken, 1 müsabaka beraberlikle tamamlandı. Mersin’de oynadığı 2 maçı da kaybeden Akhisar Belediyespor, ligin ilk devresinde rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.