AKİGO'DA VAZ TE FIRTINASI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2015 - 14:37, Güncelleme: 07.04.2015 - 14:37
 

AKİGO'DA VAZ TE FIRTINASI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Ricardo Jorge Vaz Te 7 maçta süre aldığı 285 dakikada 5 gol atıp, 3 asist yaptı
 Ara transfer döneminde İngiltere'nin West Ham United'tan transfer olan  Portekizli oyuncu Vaz Te, bu sezon Gaziantepspor karşısında ilk kez ilk 11'de  başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı. Bu sezon 7. maçına çıkan golcü  oyuncu, 285 dakika sahada kaldığı bu müsabakalarda 5 gol atıp, 3 asist yaptı. Daha önce Fenerbahçe karşısında takımının galibiyet golüne imza atan  Vaz Te, Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor maçlarında da 2'şer gol kaydetti.  Portekizli oyuncunun bu maçlarda ayrıca 3 asisti bulunuyor Yunan golcü Gekas'ın kadro dışı bırakıldığı Akhisar Belediyespor'da  Portekizli golcü kalan maçlarda takımının gol yollarında en önemli ismi olacak. Kaptan kendini yakaladı  Gaziantepspor karşısında takımının 3. golüne imza atan Bilal Kısa bu  sezon 5. golünü kaydetti. Daha önce Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Eskişehirspor ve Balıkesirspor  maçlarında 1'er gol atan Bilal Kısa, 30 Ocak tarihindeki Balıksesirspor maçından  sonra dün de gol sevinci yaşadı Süper Lig'de 2004-2005'te Maltayaspor, Jojobet 2006-2007'de Osmanlıspor  formasıyla ligde 5 gollük performansı yakalayan tecrübeli futbolcu kalan maçlarda  1 gol daha bulması halinde Süper Lig'de en fazla gol attığı sezonu yaşayacak. Geçen sezondan 4 puan geride  26. haftayı 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 32 puanla 11.  sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor, geçen sezon aynı süreçte 36 puanla 9.  durumda yer alıyordu. Ege temsilcisi Süper Lig'deki ilk sezonu olan 2012-2013'te ise 26.  haftayı 26 puanla 17. sırada geçmişti. Douglao'nun cezalı duruma düştüğü Akhisar Belediyespor gelecek hafta  Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak. Ege temsilcisi Torku Konyaspor  (D), Galatasaray, Gençlerbirliği (D), Beşiktaş, Çaykur Rizespor (D), Bursaspor ve  Eskişehirspor (D) maçlarıyla ligi tamamlayacak.   
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Ricardo Jorge Vaz Te 7 maçta süre aldığı 285 dakikada 5 gol atıp, 3 asist yaptı
 Ara transfer döneminde İngiltere'nin West Ham United'tan transfer olan  Portekizli oyuncu Vaz Te, bu sezon Gaziantepspor karşısında ilk kez ilk 11'de  başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı. Bu sezon 7. maçına çıkan golcü  oyuncu, 285 dakika sahada kaldığı bu müsabakalarda 5 gol atıp, 3 asist yaptı.
Daha önce Fenerbahçe karşısında takımının galibiyet golüne imza atan  Vaz Te, Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor maçlarında da 2'şer gol kaydetti.  Portekizli oyuncunun bu maçlarda ayrıca 3 asisti bulunuyor
Yunan golcü Gekas'ın kadro dışı bırakıldığı Akhisar Belediyespor'da  Portekizli golcü kalan maçlarda takımının gol yollarında en önemli ismi olacak.
Kaptan kendini yakaladı 
Gaziantepspor karşısında takımının 3. golüne imza atan Bilal Kısa bu  sezon 5. golünü kaydetti. Daha önce Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Eskişehirspor ve Balıkesirspor  maçlarında 1'er gol atan Bilal Kısa, 30 Ocak tarihindeki Balıksesirspor maçından  sonra dün de gol sevinci yaşadı
Süper Lig'de 2004-2005'te Maltayaspor, Jojobet 2006-2007'de Osmanlıspor  formasıyla ligde 5 gollük performansı yakalayan tecrübeli futbolcu kalan maçlarda  1 gol daha bulması halinde Süper Lig'de en fazla gol attığı sezonu yaşayacak.
Geçen sezondan 4 puan geride 
26. haftayı 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 32 puanla 11.  sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor, geçen sezon aynı süreçte 36 puanla 9.  durumda yer alıyordu. Ege temsilcisi Süper Lig'deki ilk sezonu olan 2012-2013'te ise 26.  haftayı 26 puanla 17. sırada geçmişti.
Douglao'nun cezalı duruma düştüğü Akhisar Belediyespor gelecek hafta  Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak. Ege temsilcisi Torku Konyaspor  (D), Galatasaray, Gençlerbirliği (D), Beşiktaş, Çaykur Rizespor (D), Bursaspor ve  Eskişehirspor (D) maçlarıyla ligi tamamlayacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.