ALAŞEHİR IŞIKKENT İLE KARŞILAŞACAK!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2017 - 10:11, Güncelleme: 07.02.2017 - 10:11
 

ALAŞEHİR IŞIKKENT İLE KARŞILAŞACAK!

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda Play-Off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor İzmir takımlarından Arkas Spor’u 3-0 yenerek 4. Sıradaki yerini korudu ve puanını 44’e yükseltti.
TVF Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu 19. Hafta müsabakasında Alaşehir Belediyespor İzmir Arkas Spor’u konuk etti. Karşılaşmayı Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan ve çok sayıda taraftar izledi. Taraftarının da yoğun desteğini arkasına alan Sarı Melekler karşılaşmanın ilk setini 25-20 alarak mücadelede 1-0 öne geçti. İlk sete göre daha çekişmeli geçen 2. sette de setin sonlarına doğru rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Sarı Melekler bu seti de 25-22 kazanarak maçta durumu 2-0’a getirdi. Sarı Melekler 3. seti de rahat bir oyunla 25-15 kazanarak üst üste 3’üncü, toplamda da 16’ncı galibiyetini alarak puanını 44’e yükseltti ve grupta 4. sıradaki yerini korudu. Sarı Melekler maç sonunda galibiyet sevincini kendilerine maç boyu büyük bir destek veren taraftarlarıyla paylaştı. Grupta İlk 4 sırayı alacak takımların Play-Off vizesi alacağı lig mücadelesine hafta içi oynanacak müsabakalarla devam edilecek. Alaşehir Belediyespor 20. hafta mücadelesinde İzmir deplasmanında yarın saat 16.00’da Atatürk Spor Salonunda Işıkkent ile karşı karşıya gelecek.  
Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda Play-Off mücadelesi veren Alaşehir Belediyespor İzmir takımlarından Arkas Spor’u 3-0 yenerek 4. Sıradaki yerini korudu ve puanını 44’e yükseltti.
TVF Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu 19. Hafta müsabakasında Alaşehir Belediyespor İzmir Arkas Spor’u konuk etti. Karşılaşmayı Belediye Başkan Vekili Hasan Alıcı, Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan ve çok sayıda taraftar izledi. Taraftarının da yoğun desteğini arkasına alan Sarı Melekler karşılaşmanın ilk setini 25-20 alarak mücadelede 1-0 öne geçti. İlk sete göre daha çekişmeli geçen 2. sette de setin sonlarına doğru rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Sarı Melekler bu seti de 25-22 kazanarak maçta durumu 2-0’a getirdi. Sarı Melekler 3. seti de rahat bir oyunla 25-15 kazanarak üst üste 3’üncü, toplamda da 16’ncı galibiyetini alarak puanını 44’e yükseltti ve grupta 4. sıradaki yerini korudu. Sarı Melekler maç sonunda galibiyet sevincini kendilerine maç boyu büyük bir destek veren taraftarlarıyla paylaştı.
Grupta İlk 4 sırayı alacak takımların Play-Off vizesi alacağı lig mücadelesine hafta içi oynanacak müsabakalarla devam edilecek. Alaşehir Belediyespor 20. hafta mücadelesinde İzmir deplasmanında yarın saat 16.00’da Atatürk Spor Salonunda Işıkkent ile karşı karşıya gelecek.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.