ALPER AKÇAM YUVADA KALDI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2018 - 09:42, Güncelleme: 16.07.2018 - 09:42
 

ALPER AKÇAM YUVADA KALDI

Geçtiğimiz sezonu TFF 3. Lig’de şampiyon olarak tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde tecrübeli hücum oyuncusu Alper Akçam ile 1 yıl daha sözleşme yeniledi. İmza töreninde konuşan 30 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı kulüpte çok güzel günler geçirdiğini belirterek, bu başarıları tekrar yaşamak için var gücüyle çalışacağını söyledi.
Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta açık ara şampiyonluğa uzanan ve 2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında transfer çalışmalarını da sürdüren şampiyon, iç transferde tecrübeli hücum oyuncusu Alper Akçam ile sözleşme yeniledi. Geçtiğimiz sezon sonuna doğru yaşadığı sakatlığa kadar forma giydiği 26 lig maçında rakip fileleri 7 kez havalandırarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yaşadığı şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Alper Akçam,düzenlenen imza töreniyle kendisini 1 yıllığına tekrar yeşil-beyazlı kulübe bağladı. 30 yaşındaki oyuncu, bir önceki yıl takımının play-off yarı finali oynadığı sezonda lig ve play-off’ta toplam 34 maçta forma giymiş ve 12 gollük bir katkı yapmıştı. BAŞKAN AKTAN İMZA TÖRENİNDE Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da yer aldı. İmza töreninin ardından konuşan Başkan Aktan, Alper’in yuvada kalması nedeniyle mutlu olduğunu belirterek: “Alper ile geçmişten beri birlikteyiz. Sevdiğimiz, değerli bir oyuncu. Kendisiyle 1 yıl daha sözleşmemizi uzattık. Yuvada kaldığı için mutluyuz. Umarım bu sene de kulübümüze önemli katkıları olacaktır. Camiamıza ve Manisamıza hayırlı olsun” dedi.Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı kulüpte çok güzel günler geçirdiğini belirten Alper Akçam ise: “Her iki taraf için hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Geçtiğimiz sezon bu kulüpte çok güzel başarılar yaşadık. Bunları tekrar yaşamak için sıkı çalışıp hedeflerimize ulaşacağız” diye konuştu.
Geçtiğimiz sezonu TFF 3. Lig’de şampiyon olarak tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, iç transferde tecrübeli hücum oyuncusu Alper Akçam ile 1 yıl daha sözleşme yeniledi. İmza töreninde konuşan 30 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı kulüpte çok güzel günler geçirdiğini belirterek, bu başarıları tekrar yaşamak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta açık ara şampiyonluğa uzanan ve 2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında transfer çalışmalarını da sürdüren şampiyon, iç transferde tecrübeli hücum oyuncusu Alper Akçam ile sözleşme yeniledi. Geçtiğimiz sezon sonuna doğru yaşadığı sakatlığa kadar forma giydiği 26 lig maçında rakip fileleri 7 kez havalandırarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yaşadığı şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Alper Akçam,düzenlenen imza töreniyle kendisini 1 yıllığına tekrar yeşil-beyazlı kulübe bağladı. 30 yaşındaki oyuncu, bir önceki yıl takımının play-off yarı finali oynadığı sezonda lig ve play-off’ta toplam 34 maçta forma giymiş ve 12 gollük bir katkı yapmıştı.

BAŞKAN AKTAN İMZA TÖRENİNDE

Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da yer aldı. İmza töreninin ardından konuşan Başkan Aktan, Alper’in yuvada kalması nedeniyle mutlu olduğunu belirterek: “Alper ile geçmişten beri birlikteyiz. Sevdiğimiz, değerli bir oyuncu. Kendisiyle 1 yıl daha sözleşmemizi uzattık. Yuvada kaldığı için mutluyuz. Umarım bu sene de kulübümüze önemli katkıları olacaktır. Camiamıza ve Manisamıza hayırlı olsun” dedi.Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı kulüpte çok güzel günler geçirdiğini belirten Alper Akçam ise: “Her iki taraf için hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Geçtiğimiz sezon bu kulüpte çok güzel başarılar yaşadık. Bunları tekrar yaşamak için sıkı çalışıp hedeflerimize ulaşacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.