ALT YAPININ PARLAYAN YILDIZI MUSTAFA CAN DİLŞEN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 09:41, Güncelleme: 29.11.2016 - 09:41
 

ALT YAPININ PARLAYAN YILDIZI MUSTAFA CAN DİLŞEN

U-19 geliştirme liginde mücadele eden, Manisa Büyükşehir Belediyespor forması  giyen Mustafa Can Dilşen, son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle göz dolduruyor.
U-19'UN LOKOMOTİFİ! U-19 geliştirme liginde mücadele eden, Manisa Büyükşehir Belediyespor forması  giyen Mustafa Can Dilşen, son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle göz dolduruyor.   FUTBOLLA 7 YAŞINDA TANIŞTI 7 yaşında futbola başlayan ve daha önce Manisaspor'da da forma giyen Dilşen, şimdi bu sezon U-19 liginde zirve mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için ter döküyor.   HEDEF A TAKIM! Özellikle son oynadıkları Fethiyespor ve Denizlispor maçlarında ortaya koyduğu mükemmel futbolla, attığı müthiş gollerle teknik heyet tarafından A Takıma kazandırılacak futbolcular içerisinde yer alan Mustafa Can Dilşen hedefinin profesyonel ligte mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor'da forma giymek olduğunu belirtti. U -19 takımının antrönerleri Çınar Şenol ve Soner Arı, Dilşen'in oynadığı futbolla ve takıma sağladığı katkıyla gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu, A Takım'da da başarısını gün geçtikçe arttırarak devam ettireceğine inandıklarını belirttiler.   MANİSA VE TÜRK FUTBOLUNA YETENEKLİ GÜÇLER Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı İdari İşler Sorumlusu Mehmet Haktan Tunç yaptığı açıklamada; "Bizim belediyespor olarak hedefimiz öncelikle Manisa ve Türk futboluna yetenekli gençler kazandırmaktır. U-19 takımımızda mücadele eden Mustafa Can Dilşen'de yetenekli futbolcularımızdan bir tanesi.  Bu futbolcumuzun A takımımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Kendisi de bunu başaracak güce sahip. U-19 takımında elde ettiği başarıyı A Takım'da da gösterecektir. Biz teknik ekip olarak kendisine güveniyoruz ve inanıyoruz" dedi.  
U-19 geliştirme liginde mücadele eden, Manisa Büyükşehir Belediyespor forması  giyen Mustafa Can Dilşen, son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle göz dolduruyor.
U-19'UN LOKOMOTİFİ!

U-19 geliştirme liginde mücadele eden, Manisa Büyükşehir Belediyespor forması  giyen Mustafa Can Dilşen, son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle göz dolduruyor.
 
FUTBOLLA 7 YAŞINDA TANIŞTI
7 yaşında futbola başlayan ve daha önce Manisaspor'da da forma giyen Dilşen, şimdi bu sezon U-19 liginde zirve mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için ter döküyor.
 
HEDEF A TAKIM!
Özellikle son oynadıkları Fethiyespor ve Denizlispor maçlarında ortaya koyduğu mükemmel futbolla, attığı müthiş gollerle teknik heyet tarafından A Takıma kazandırılacak futbolcular içerisinde yer alan Mustafa Can Dilşen hedefinin profesyonel ligte mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor'da forma giymek olduğunu belirtti. U -19 takımının antrönerleri Çınar Şenol ve Soner Arı, Dilşen'in oynadığı futbolla ve takıma sağladığı katkıyla gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu, A Takım'da da başarısını gün geçtikçe arttırarak devam ettireceğine inandıklarını belirttiler.
 
MANİSA VE TÜRK FUTBOLUNA YETENEKLİ GÜÇLER
Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı İdari İşler Sorumlusu Mehmet Haktan Tunç yaptığı açıklamada; "Bizim belediyespor olarak hedefimiz öncelikle Manisa ve Türk futboluna yetenekli gençler kazandırmaktır. U-19 takımımızda mücadele eden Mustafa Can Dilşen'de yetenekli futbolcularımızdan bir tanesi.  Bu futbolcumuzun A takımımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Kendisi de bunu başaracak güce sahip. U-19 takımında elde ettiği başarıyı A Takım'da da gösterecektir. Biz teknik ekip olarak kendisine güveniyoruz ve inanıyoruz" dedi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.