Altay’ın yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2022 - 15:11, Güncelleme: 24.03.2022 - 15:11
 

Altay’ın yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu

Altay, teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu’nun getirdiğini açıkladı.
Altay, teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu’nun getirdiğini açıkladı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay’da, Serkan Özbalta’dan boşalan teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu getirildi. Kaloğlu ile sezon sonuna kadar anlaşan siyah-beyazlı kulüp, haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Büyük Altay ile şampiyonluk yaşayan, altyapımızın önemli yıldızları arasında yer alan, futbolculuk yaşamını ardından TFF’de üst düzey antrenörlük eğitimi veren Sinan Kaloğlu, artık yeni teknik direktörümüz. Gerçek bir Altaylılık duruşuna sahip Kaloğlu’na başarılar dileriz."
Altay, teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu’nun getirdiğini açıkladı.

Altay, teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu’nun getirdiğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay’da, Serkan Özbalta’dan boşalan teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu getirildi. Kaloğlu ile sezon sonuna kadar anlaşan siyah-beyazlı kulüp, haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Büyük Altay ile şampiyonluk yaşayan, altyapımızın önemli yıldızları arasında yer alan, futbolculuk yaşamını ardından TFF’de üst düzey antrenörlük eğitimi veren Sinan Kaloğlu, artık yeni teknik direktörümüz. Gerçek bir Altaylılık duruşuna sahip Kaloğlu’na başarılar dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.