ARDEN FITNESS CENTER FARKLI KONSEPTİYLE BUGÜN AÇILIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2018 - 08:49, Güncelleme: 24.03.2018 - 08:49
 

ARDEN FITNESS CENTER FARKLI KONSEPTİYLE BUGÜN AÇILIYOR

Manisa’da, son teknoloji ile donatılmış ve sporseverlerin ilgisini çekecek yeni bir spor salonu bugün açılıyor. Bir takım analizler yapılarak, vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan salonda, diyetisyen ve bire bir eğitmen eşliğinde çalışma fırsatı sunulacak. Ayrıca otopark imkanı ve gece 01.00’e kadar açık olması da bir çok kişinin dikkatini çekecek.
HABER ASUDE ONAR Manisa’da spor salonu çizgisine apayrı bir soluk getirmeye hazırlanan ArdenFitness Center, bugün Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde açılıyor. Manisa’nın tam donanımlı ve son teknoloji ürünleri kullanılarak oluşturulan bir spor salonuna ihtiyaç olduğunu vurgulayan firma yetkilileri Mert Akın, Hakan Çağlayan ve Mehmet Ediz, böyle bir salonu Manisa’ya kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. ÇAĞLAYAN; “HEM EĞLENİP HEM SPOR YAPACAKLAR” Birbirinden özel spor cihazlarının yanı sıra, gurupla birlikte yapılacak sporlarında bir hayli çeşitli olduğunu belirten firma yetkililerinden Hakan Çağlayan; “ Fitness spor aletlerinin yanı sıra, bayanlar için özel form kazanma uygulamaları, kardiyo, plates, aerobic, zumba gibi hem eğlendiren hem de zayıflatan aktivitelerimiz var. Son günlerde bayanlarında oldukça ilgi gösterdiği ve erkeklerin çok severek yaptığı kick-boks, muaythai, judo gibi savunma sanatlarını da öğrenme imkanı bulacaklar.” dedi. AKIN; “EĞİTİMLERİN HEPSİ EĞİTMEN GÖZLEMİNDE” Salonlarında her müşteri ile özel olarak ilgilenen eğitmenlerin olacağını belirten Mert Akın; “Sağlıklı spor yapılabilmesi için hareketlerin doğru yapılması, doğru kasların çalıştırılması gerekmektedir. Bundan dolayı salonumuzda birden çok eğitmenimiz olacak ve herkesin bir eğitmeni olacak. Salonumuzda arzu edilirse bay ve bayan olarak farklı grup oluşturabiliyoruz. Karma eğitimde verebiliyoruz.Bu tamamen müşterilerimizin isteği ile düzenlenebilecek bir durum. Diyetistenimiz diyet listesi hazırlayacak, antrenman listesi hazırlayacak. Spor yapmak isteyenlere en iyi şekilde yardımcı olacağımıza inanıyorum. Manisa’da ki spor salonlarının eksiklerinden esinlenerek burayı eksiksiz duruma getirdik.” diye konuştu. EDİZ; “SABAH 09.00’DAN GECE 01.00’E KADAR AÇIĞIZ” Diğer spor salonlarının uyguladığı saat politikasına da farklı bir bakış açısı getirdiklerini belirten firma yetkililerinden Mehmet Ediz ise şu sözlere yer verdi; “Sabah 09.00’dan gece 01.00’a kadar açığız. Akşam 8-9 gibi işten çıkanlar maalesef spor salonlarının erken kapanmasından dolayı zaman sorunu yaşıyorlar ve spor yapamıyorlar.Biz bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Gece 01.00’e kadar spor yapılabilecek salonumuzda. Oluşturduğumuz sistemde oldukça profesyoneliz. Bugün saat 14.00’de hizmet hayatına başlayan salonumuzun açılışına tüm Manisa halkını bekleriz.”  
Manisa’da, son teknoloji ile donatılmış ve sporseverlerin ilgisini çekecek yeni bir spor salonu bugün açılıyor. Bir takım analizler yapılarak, vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan salonda, diyetisyen ve bire bir eğitmen eşliğinde çalışma fırsatı sunulacak. Ayrıca otopark imkanı ve gece 01.00’e kadar açık olması da bir çok kişinin dikkatini çekecek.
HABER
ASUDE ONAR


Manisa’da spor salonu çizgisine apayrı bir soluk getirmeye hazırlanan ArdenFitness Center, bugün Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde açılıyor. Manisa’nın tam donanımlı ve son teknoloji ürünleri kullanılarak oluşturulan bir spor salonuna ihtiyaç olduğunu vurgulayan firma yetkilileri Mert Akın, Hakan Çağlayan ve Mehmet Ediz, böyle bir salonu Manisa’ya kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.



ÇAĞLAYAN; “HEM EĞLENİP HEM SPOR YAPACAKLAR”
Birbirinden özel spor cihazlarının yanı sıra, gurupla birlikte yapılacak sporlarında bir hayli çeşitli olduğunu belirten firma yetkililerinden Hakan Çağlayan; “ Fitness spor aletlerinin yanı sıra, bayanlar için özel form kazanma uygulamaları, kardiyo, plates, aerobic, zumba gibi hem eğlendiren hem de zayıflatan aktivitelerimiz var. Son günlerde bayanlarında oldukça ilgi gösterdiği ve erkeklerin çok severek yaptığı kick-boks, muaythai, judo gibi savunma sanatlarını da öğrenme imkanı bulacaklar.” dedi.

AKIN; “EĞİTİMLERİN HEPSİ EĞİTMEN GÖZLEMİNDE”
Salonlarında her müşteri ile özel olarak ilgilenen eğitmenlerin olacağını belirten Mert Akın; “Sağlıklı spor yapılabilmesi için hareketlerin doğru yapılması, doğru kasların çalıştırılması gerekmektedir. Bundan dolayı salonumuzda birden çok eğitmenimiz olacak ve herkesin bir eğitmeni olacak. Salonumuzda arzu edilirse bay ve bayan olarak farklı grup oluşturabiliyoruz. Karma eğitimde verebiliyoruz.Bu tamamen müşterilerimizin isteği ile düzenlenebilecek bir durum. Diyetistenimiz diyet listesi hazırlayacak, antrenman listesi hazırlayacak. Spor yapmak isteyenlere en iyi şekilde yardımcı olacağımıza inanıyorum. Manisa’da ki spor salonlarının eksiklerinden esinlenerek burayı eksiksiz duruma getirdik.” diye konuştu.



EDİZ; “SABAH 09.00’DAN GECE 01.00’E KADAR AÇIĞIZ”
Diğer spor salonlarının uyguladığı saat politikasına da farklı bir bakış açısı getirdiklerini belirten firma yetkililerinden Mehmet Ediz ise şu sözlere yer verdi; “Sabah 09.00’dan gece 01.00’a kadar açığız. Akşam 8-9 gibi işten çıkanlar maalesef spor salonlarının erken kapanmasından dolayı zaman sorunu yaşıyorlar ve spor yapamıyorlar.Biz bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Gece 01.00’e kadar spor yapılabilecek salonumuzda. Oluşturduğumuz sistemde oldukça profesyoneliz. Bugün saat 14.00’de hizmet hayatına başlayan salonumuzun açılışına tüm Manisa halkını bekleriz.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.