ARSLAN “GÖZE HOŞ GELEN BİR OYUN SERGİLEYECEĞİZ “

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2015 - 12:37, Güncelleme: 30.09.2015 - 12:37
 

ARSLAN “GÖZE HOŞ GELEN BİR OYUN SERGİLEYECEĞİZ “

Spor Toto Süper Ligi'nde evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor 2 haftalık galibiyet hasretine nokta koyarken teknik direktör Cihat Arslan, futbolcularına, "Kimsenin yeri garanti değil" mesajı verdi.
 Medipol Başakşehir deplasmanında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında Hasan Kabze, İsmail Konuk Matbet ve Onur Ayık'ı kulübeye çekip Orhan Taşdelen'i ise kadroya almayan Cihat Arslan, "Futbolcu, her an göreve hazır olmalı" dedi. Fenerbahçe ile pazar günü deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Cihat Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Rakibimiz derbide Beşiktaş'a kaybederek ağır yara aldı. Şükrü Saraçoğlu'nda haddimizi bilerek ve gerçek gücümüzü sahaya yansıtarak mücadele edeceğiz. Kupada tur atladıktan sonra, Gençlerbirliği galibiyeti ile moralimiz iyice yükseldi. Fenerbahçe önünde futbolseverlere göze hoş gelen bir oyun sergilemek için çaba göstereceğiz." AKHİSAR FENERE GÖZ AÇTIRMIYOR Spor  toto Süper Lig’de 4 büyüklere karşı oynadığı etkili futbolla damga vuran Akigo gecen sezon ilk yarı ve ikinci yarı Fenerbahce ‘yi yenmişti ve rakibine şampiyonluk yolunda yara aldırmıştı. Bu sezon ise gecen hafta Gençlerbirliği’ni son dakikada  Hugo ‘nun golüyle 1-0 yenerek moral bulmuştu.  Yeşil siyahlı ekip, güçlü rakibini 2013-14 sezonunun ikinci yarısında oynanan maçta 3-1 yendi. Akhisar Belediyespor, geçen sezon Manisa'daki ilk karşılaşmayı 2-0, İstanbul'daki rövanşı ise 2-1 kazandı. 
Spor Toto Süper Ligi'nde evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor 2 haftalık galibiyet hasretine nokta koyarken teknik direktör Cihat Arslan, futbolcularına, "Kimsenin yeri garanti değil" mesajı verdi.
 Medipol Başakşehir deplasmanında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında Hasan Kabze, İsmail Konuk Matbet ve Onur Ayık'ı kulübeye çekip Orhan Taşdelen'i ise kadroya almayan Cihat Arslan, "Futbolcu, her an göreve hazır olmalı" dedi. Fenerbahçe ile pazar günü deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Cihat Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rakibimiz derbide Beşiktaş'a kaybederek ağır yara aldı. Şükrü Saraçoğlu'nda haddimizi bilerek ve gerçek gücümüzü sahaya yansıtarak mücadele edeceğiz. Kupada tur atladıktan sonra, Gençlerbirliği galibiyeti ile moralimiz iyice yükseldi. Fenerbahçe önünde futbolseverlere göze hoş gelen bir oyun sergilemek için çaba göstereceğiz."

AKHİSAR FENERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Spor  toto Süper Lig’de 4 büyüklere karşı oynadığı etkili futbolla damga vuran Akigo gecen sezon ilk yarı ve ikinci yarı Fenerbahce ‘yi yenmişti ve rakibine şampiyonluk yolunda yara aldırmıştı. Bu sezon ise gecen hafta Gençlerbirliği’ni son dakikada  Hugo ‘nun golüyle 1-0 yenerek moral bulmuştu.  Yeşil siyahlı ekip, güçlü rakibini 2013-14 sezonunun ikinci yarısında oynanan maçta 3-1 yendi. Akhisar Belediyespor, geçen sezon Manisa'daki ilk karşılaşmayı 2-0, İstanbul'daki rövanşı ise 2-1 kazandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.