ARSLAN “ TRABZONSPOR’U 2 DEFA YENMEK ÖNEMLİ BİR İŞ “

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2016 - 09:03, Güncelleme: 09.02.2016 - 09:03
 

ARSLAN “ TRABZONSPOR’U 2 DEFA YENMEK ÖNEMLİ BİR İŞ “

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trabzonspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Üst grupta kalmak için önemli bir karşılaşma oynadık” dedi.
 Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında güçlü rakibi Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Kupada kazanmıştık. Bugün ikinci maç olarak daha zorlu geçeceği belliydi. Kazandığımız için çok mutluyum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Üst grupta kalmak için önemli bir karşılaşma oynadık. Ligde iki takım ayrıştı. Fenerbahçe ve Beşiktaş uzaklaştı. Onların altında Kasımpaşa, Konya gibi takımlarla yarışabilmemiz için önemliydi. Üst sıralarda kalabilmek adına önemli bir maç kazandık. Zeminde sorun vardı hava da soğuktu. Her iki takım da iyi mücadele etti. Mücadele anlamında sert bir mücadele vardı. Bir haftada Trabzonspor’u 2 defa yenmek önemli bir işti. Bundan sonra kulüp acısından kupada tarihi bir maçımız var. Galatasaray’ı ağırlayacağız. Bu maçı geride bırakıp Galatasaray maçına hazırlanmamız gerekiyor. Bugünkü maç kupa maçına göre daha zordu. Statta 5 günde 4 maç oynanıyor. Topun kontrolü zor oluyor. İnşallah bu maçtan sonra zeminde düzenleme olacak. Trabzonspor iç sahada iyi oynayan bir ekip ancak bugün bizi daha fazla tehdit etti. Kazanabilecek pozisyonlarda buldular, biz de bulduk” dedi. Kupada karşı karşıya gelecekleri Galatasaray maçı için de konuşan Arslan, “Biz kazanmak istiyoruz. Tarihi bir fırsat var. Galatasaray da ligde sıkıntılı olduğu için kupada her şeyini ortaya koyacaktır. İlk maçı kazanmak istiyoruz. İkinci maça avantajlı skorla girmek istiyoruz. Galatasaray da istekli olacaktır. Biz kazanmak için sahada olacağız" ifadelerini kullandı. 
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trabzonspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Üst grupta kalmak için önemli bir karşılaşma oynadık” dedi.
 Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Akhisar Belediyespor, sahasında güçlü rakibi Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Kupada kazanmıştık. Bugün ikinci maç olarak daha zorlu geçeceği belliydi. Kazandığımız için çok mutluyum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Üst grupta kalmak için önemli bir karşılaşma oynadık. Ligde iki takım ayrıştı. Fenerbahçe ve Beşiktaş uzaklaştı. Onların altında Kasımpaşa, Konya gibi takımlarla yarışabilmemiz için önemliydi. Üst sıralarda kalabilmek adına önemli bir maç kazandık. Zeminde sorun vardı hava da soğuktu. Her iki takım da iyi mücadele etti. Mücadele anlamında sert bir mücadele vardı. Bir haftada Trabzonspor’u 2 defa yenmek önemli bir işti. Bundan sonra kulüp acısından kupada tarihi bir maçımız var. Galatasaray’ı ağırlayacağız. Bu maçı geride bırakıp Galatasaray maçına hazırlanmamız gerekiyor. Bugünkü maç kupa maçına göre daha zordu. Statta 5 günde 4 maç oynanıyor. Topun kontrolü zor oluyor. İnşallah bu maçtan sonra zeminde düzenleme olacak. Trabzonspor iç sahada iyi oynayan bir ekip ancak bugün bizi daha fazla tehdit etti. Kazanabilecek pozisyonlarda buldular, biz de bulduk” dedi.
Kupada karşı karşıya gelecekleri Galatasaray maçı için de konuşan Arslan, “Biz kazanmak istiyoruz. Tarihi bir fırsat var. Galatasaray da ligde sıkıntılı olduğu için kupada her şeyini ortaya koyacaktır. İlk maçı kazanmak istiyoruz. İkinci maça avantajlı skorla girmek istiyoruz. Galatasaray da istekli olacaktır. Biz kazanmak için sahada olacağız" ifadelerini kullandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.