ATA KIZLARI FİLEDE SET VERMEDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2019 - 13:23, Güncelleme: 14.10.2019 - 13:23
 

ATA KIZLARI FİLEDE SET VERMEDİ

Manisa’yı, Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde temsil eden Ataspor, ligin ilk maçında Nova Gençlikspor’u mağlup etti.    
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde mücadele eden Ataspor Bayan Voleybol Takımı, sezona galibiyetle başladı. Manisa ekibi, Antrenör Osman Koca önderliğinde deplasmanda Nova Gençlikspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Ataspor, setleri 25-20, 25-15 ve 26-24 kazandı. İlk maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını aktaran Antrenör Osman Koca, “Öncelikle sezona kazanarak başlayan oyuncularımı kutluyorum. Nova karşısında çok iyi mücadele ettik. Bize destek olan Manisa Futbol Kulübü’ne teşekkür ediyoruz. 16 Ekim Çarşamba günü sahamızda ikinci maçımızı oynayacağız. Salihli Belediyespor ile oynayacağımız müsabakaya tüm Manisalıları bekliyoruz. Maçımız Atatürk Spor Salonu’nda saat 19:00’da. Voleybol severleri bekleriz” dedi.
Manisa’yı, Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde temsil eden Ataspor, ligin ilk maçında Nova Gençlikspor’u mağlup etti.    
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde mücadele eden Ataspor Bayan Voleybol Takımı, sezona galibiyetle başladı. Manisa ekibi, Antrenör Osman Koca önderliğinde deplasmanda Nova Gençlikspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Ataspor, setleri 25-20, 25-15 ve 26-24 kazandı.

İlk maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını aktaran Antrenör Osman Koca, “Öncelikle sezona kazanarak başlayan oyuncularımı kutluyorum. Nova karşısında çok iyi mücadele ettik. Bize destek olan Manisa Futbol Kulübü’ne teşekkür ediyoruz. 16 Ekim Çarşamba günü sahamızda ikinci maçımızı oynayacağız. Salihli Belediyespor ile oynayacağımız müsabakaya tüm Manisalıları bekliyoruz. Maçımız Atatürk Spor Salonu’nda saat 19:00’da. Voleybol severleri bekleriz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.