'ATA SPORUMUZ GÜREŞİ İHMAL ETMEYELİM'

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2012 - 20:31, Güncelleme: 21.05.2012 - 20:31
 

'ATA SPORUMUZ GÜREŞİ İHMAL ETMEYELİM'

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arın, Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yaptığı açıklamada, ata sporumuz olan güreşe sahip çıkılması gerektiğini vurguladı
 Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ile yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yaptığı açıklamada spor denilince akla sadece futbolun gelmemesi gerektiğini, Türkiye’nin, futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, atıcılık, eskrim ve yüzmede de önemli başarılara imza attığını ifade etti. Şampiyon İl Özel idarespor’un Teknik Direktörü Selman Alkış’ı da tebrik eden Arınç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün, Manisa Valiliği’nin ve Özel İdare’nin önemli yatırımlarına da dikkat çekti. “Belediyeslerimiz desteklerini çekti” Öte yandan İl Özel İdaresi’nin ata sporumuz güreşi de ihmal etmemesi gerektiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Turgutlu’da gelecek vaad eden bir güreşçinin İstanbul Sancaktepe Belediyesi’ne gönderilmek zorunda kaldığını dile getirdi. Arınç,  şöyle konuştu, Betmoon “Manisa bölgesi çok iyi güreşçi yetiştiren bir bölgedir. Her bölgeden güreşçi çıkmaz. Ama Turgutlu, Urganlı ve Manisa’dan başlayarak, Kırk Pınar’da, serbestte, minderde ve grekoromende çok başarılı arkadaşlarımız var. Bir ara belediyelerimiz destek oluyordu fakat daha sonra desteklerini çektiler. Turgutlu’da bir güreşçimizi İstanbul Sancaktepe Belediyesi’ne göndermek zorunda kaldık. Belediyelerimizin, il genel meclis ve özel idaremizin bu sporda istinatlı gençler olduğu için sahip çıkmaları gerekir diye düşünüyorum. Futbola herkes yatırım yapabilir ama biz geleneksel sporlarımızı da ihmal etmemeliyiz. “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim” diyen büyük Atatürk’ün bu tavsiyelerini unutmamalıyız.” İfadelerini kullandı.        
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arın, Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yaptığı açıklamada, ata sporumuz olan güreşe sahip çıkılması gerektiğini vurguladı
 Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ile yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yaptığı açıklamada spor denilince akla sadece futbolun gelmemesi gerektiğini, Türkiye’nin, futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, atıcılık, eskrim ve yüzmede de önemli başarılara imza attığını ifade etti. Şampiyon İl Özel idarespor’un Teknik Direktörü Selman Alkış’ı da tebrik eden Arınç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün, Manisa Valiliği’nin ve Özel İdare’nin önemli yatırımlarına da dikkat çekti.

“Belediyeslerimiz desteklerini çekti”

Öte yandan İl Özel İdaresi’nin ata sporumuz güreşi de ihmal etmemesi gerektiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Turgutlu’da gelecek vaad eden bir güreşçinin İstanbul Sancaktepe Belediyesi’ne gönderilmek zorunda kaldığını dile getirdi. Arınç,  şöyle konuştu, Betmoon “Manisa bölgesi çok iyi güreşçi yetiştiren bir bölgedir. Her bölgeden güreşçi çıkmaz. Ama Turgutlu, Urganlı ve Manisa’dan başlayarak, Kırk Pınar’da, serbestte, minderde ve grekoromende çok başarılı arkadaşlarımız var. Bir ara belediyelerimiz destek oluyordu fakat daha sonra desteklerini çektiler. Turgutlu’da bir güreşçimizi İstanbul Sancaktepe Belediyesi’ne göndermek zorunda kaldık. Belediyelerimizin, il genel meclis ve özel idaremizin bu sporda istinatlı gençler olduğu için sahip çıkmaları gerekir diye düşünüyorum. Futbola herkes yatırım yapabilir ama biz geleneksel sporlarımızı da ihmal etmemeliyiz. “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim” diyen büyük Atatürk’ün bu tavsiyelerini unutmamalıyız.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.