ATA SULTANLARI 2’DE 2 YAPTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2019 - 17:49, Güncelleme: 17.10.2019 - 17:49
 

ATA SULTANLARI 2’DE 2 YAPTI

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi 2. Grupta mücadele eden Ata Spor ile Salihli Belediyespor sultanları karşılaştı. 2. hafta maçında Ata Okul Spor 3-1 kazanarak 2’de 2 yaptı.  
Haber; Caner KILIÇ Sezona, İnegöl Voleybol Gençlik Spor Kulübünü 3-0 yenerek galibiyetle başlayan Salihli Belediyespor ile Nova Gençlikspor’u 3-0 mağlup eden Ata Spor Bayan Voleybol takımı, ligin 2. haftasında karşı karşıya geldi. Manisa Atatürk Spor Salonunda oynanan maçın ilk iki setini 19-25 ve 25-27 Ata Spor sultanları aldı. Salihli’nin sultanları 3. seti 29-27 alsa da; son seti 16-25 üstünlükle tamamlayan Ata Spor karşılaşmayı 3-1 kazandı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ata Spor Antrenörü Osman Koca; "Kendi evimizde kızlarımız taraftarımız önünde iyi bir maç çıkardı. Oyuncularıma ve takımımıza sahip çıkan Manisa Valimize teşekkür ederim”dedi. 3 HAFTA MAÇLARI PAZAR GÜNÜ  Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 3. haftasında 20 Ekim Pazar günü Çiftlikköy Belediyespor’u konuk edecek. Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00 da başlayacak. Ata Spor Voleybol Takımı da 20 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Bursa’da Nilüfer Belediyespor’a konuk olacak. Sultanlar karşılaşma öncesi açtıkları pankartla Mehmetçik’e selam gönderdi.
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi 2. Grupta mücadele eden Ata Spor ile Salihli Belediyespor sultanları karşılaştı. 2. hafta maçında Ata Okul Spor 3-1 kazanarak 2’de 2 yaptı.  
Haber; Caner KILIÇ
Sezona, İnegöl Voleybol Gençlik Spor Kulübünü 3-0 yenerek galibiyetle başlayan Salihli Belediyespor ile Nova Gençlikspor’u 3-0 mağlup eden Ata Spor Bayan Voleybol takımı, ligin 2. haftasında karşı karşıya geldi.

Manisa Atatürk Spor Salonunda oynanan maçın ilk iki setini 19-25 ve 25-27 Ata Spor sultanları aldı. Salihli’nin sultanları 3. seti 29-27 alsa da; son seti 16-25 üstünlükle tamamlayan Ata Spor karşılaşmayı 3-1 kazandı.


Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ata Spor Antrenörü Osman Koca; "Kendi evimizde kızlarımız taraftarımız önünde iyi bir maç çıkardı. Oyuncularıma ve takımımıza sahip çıkan Manisa Valimize teşekkür ederim”dedi.


3 HAFTA MAÇLARI PAZAR GÜNÜ

 Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 3. haftasında 20 Ekim Pazar günü Çiftlikköy Belediyespor’u konuk edecek. Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00 da başlayacak.


Ata Spor Voleybol Takımı da 20 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Bursa’da Nilüfer Belediyespor’a konuk olacak.


Sultanlar karşılaşma öncesi açtıkları pankartla Mehmetçik’e selam gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.