ATICILIK ŞAMPİYONASI’NA GİDEN İSİMLER BELLİ OLDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2017 - 12:18, Güncelleme: 11.01.2017 - 12:18
 

ATICILIK ŞAMPİYONASI’NA GİDEN İSİMLER BELLİ OLDU

Mersin’de26 -29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Atıcılık Şampiyonası’na Manisa’dan katılacak olan isimler belli oldu. Eski Milli Atıcılardan Erdoğan Karaöz şampiyonaya katılacak olan 6 sporcu ile poligonda özel çalışma gerçekleştirmeye devam ediyor.
HABER ASUDE ONAR Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Atıcılık Şampiyonası’na Manisa’dan katılmak için 30 ayrı sporcu başvurdu. Manisa Atıcılık İl Takımına seçilmek için eski şampiyonlardan Mervecan Sevildik ve İrem Özen’de şampiyonaya katılmak için yarışan isimler arasındaydı. 2 Türkiye Birinciliği ve bir Türkiye ikinciliği bulunan Milli Sporcu Mervecan Sevildik ve Nagihan Akar Havalı Silahlar Atıcılık Türkiye Şampiyonasına Büyük Bayanlar kategorisinde;  2 Türkiye Birinciliği, ve bir kere de Türkiye Rekoru kıran İrem Özen, Havva Topcan ve Gizem Demirden Genç Bayanlar da ve Erkekler kategorisinde Mustafa Güneş Manisa’yı temsil edecek olan isimler olarak belirlendi.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından eski Milli Atıcı Erdoğan Karaöz’ün adının verildiği poligonda öğrencilerini yetiştirmeye devam eden Karaöz; ‘ Çok başarılı isimler ile şampiyonaya katılıyoruz. Derece alacağımızdan eminim. Yeni öğrencilerimiz de bizlere katılıyor bu spora gönül veren yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Ayrıca Ata sporumuz atıcılıkta Manisa’yı temsil etmiş, tüm eski sporcularımızı unutmadık. Bu spora verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine özel bir davet organize edeceğiz. Güzel bir gün olacak.’ Dedi.          
Mersin’de26 -29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Atıcılık Şampiyonası’na Manisa’dan katılacak olan isimler belli oldu. Eski Milli Atıcılardan Erdoğan Karaöz şampiyonaya katılacak olan 6 sporcu ile poligonda özel çalışma gerçekleştirmeye devam ediyor.
HABER
ASUDE ONAR

Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Atıcılık Şampiyonası’na Manisa’dan katılmak için 30 ayrı sporcu başvurdu. Manisa Atıcılık İl Takımına seçilmek için eski şampiyonlardan Mervecan Sevildik ve İrem Özen’de şampiyonaya katılmak için yarışan isimler arasındaydı. 2 Türkiye Birinciliği ve bir Türkiye ikinciliği bulunan Milli Sporcu Mervecan Sevildik ve Nagihan Akar Havalı Silahlar Atıcılık Türkiye Şampiyonasına Büyük Bayanlar kategorisinde;  2 Türkiye Birinciliği, ve bir kere de Türkiye Rekoru kıran İrem Özen, Havva Topcan ve Gizem Demirden Genç Bayanlar da ve Erkekler kategorisinde Mustafa Güneş Manisa’yı temsil edecek olan isimler olarak belirlendi.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından eski Milli Atıcı Erdoğan Karaöz’ün adının verildiği poligonda öğrencilerini yetiştirmeye devam eden Karaöz; ‘ Çok başarılı isimler ile şampiyonaya katılıyoruz. Derece alacağımızdan eminim. Yeni öğrencilerimiz de bizlere katılıyor bu spora gönül veren yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Ayrıca Ata sporumuz atıcılıkta Manisa’yı temsil etmiş, tüm eski sporcularımızı unutmadık. Bu spora verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine özel bir davet organize edeceğiz. Güzel bir gün olacak.’ Dedi.
 


 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.