AVRUPA ŞAMPİYONU MANİSA’DAN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2017 - 17:19, Güncelleme: 02.07.2017 - 17:19
 

AVRUPA ŞAMPİYONU MANİSA’DAN

Avrupa Judo Federasyonu’nun düzenlediği Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda, altın madalya kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı Sporcusu Mert Şişmanlar, Avrupa şampiyonu oldu.
Litvanya’nın Kaunas şehrinde düzenlenen 42 ülkeden 444 sporcunun katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda Mert Şişmanlar ilk turda Yunan rakibi Aleksandros Patınıotıs’i, ikinci turda ev sahibi Litvanya’dan Deivid Matusevıc’i, çeyrek finalde Moldovalı Eugen Matveıcıuc’u, yarı finalde Almanya’dan Johann Lenz’i yenerek adını finale yazdırdı. Finalde Macaristanlı rakibi Benedek Toth’u yenen Mert Şişmanlar, altın madalyayı kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. RAKİP TANIMIYOR 2017 yılı içerisinde başarılı bir sezon geçiren Mert Şişmanlar Ümitler Türkiye Şampiyonu, Ümitler Avrupa Kupası Şampiyonu ve Ümitler Avrupa Kupası 3’üncülüğünden sonra Avrupa Şampiyonu olmayı başardı. Mert Şişmanlar Temmuz ayında yapılacak olan EYOF (Avrupa Gençlik Oyunları Festivali) ve Ağustos ayında yapılacak olan Ümitler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü temsil edecek.  
Avrupa Judo Federasyonu’nun düzenlediği Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda, altın madalya kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı Sporcusu Mert Şişmanlar, Avrupa şampiyonu oldu.
Litvanya’nın Kaunas şehrinde düzenlenen 42 ülkeden 444 sporcunun katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda Mert Şişmanlar ilk turda Yunan rakibi Aleksandros Patınıotıs’i, ikinci turda ev sahibi Litvanya’dan Deivid Matusevıc’i, çeyrek finalde Moldovalı Eugen Matveıcıuc’u, yarı finalde Almanya’dan Johann Lenz’i yenerek adını finale yazdırdı. Finalde Macaristanlı rakibi Benedek Toth’u yenen Mert Şişmanlar, altın madalyayı kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.
RAKİP TANIMIYOR
2017 yılı içerisinde başarılı bir sezon geçiren Mert Şişmanlar Ümitler Türkiye Şampiyonu, Ümitler Avrupa Kupası Şampiyonu ve Ümitler Avrupa Kupası 3’üncülüğünden sonra Avrupa Şampiyonu olmayı başardı. Mert Şişmanlar Temmuz ayında yapılacak olan EYOF (Avrupa Gençlik Oyunları Festivali) ve Ağustos ayında yapılacak olan Ümitler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü temsil edecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.