BAL’DA SESSİZ MANİSA DERBİSİ!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 11:41, Güncelleme: 16.01.2018 - 11:41
 

BAL’DA SESSİZ MANİSA DERBİSİ!

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden iki Manisa temsilcisi Yunusemre Belediyespor ile Alaşehir Belediyespor, ikinci devrenin açılış müsabakasında karşı karşıya geldi. İki takımın da gol atmayı başaramadığı maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig’de ikinci devre maçları Pazar günü oynanan karşılaşmalarla başladı. Marmara ve Ege takımlarının yer aldığı 9. Grup’ta mücadelede eden iki Manisa temsilcisi Yunusemre Belediyespor ile Alaşehir Belediyespor, Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Maçın genelinde etkili oynayan taraf ev sahibi Yunusemre Belediyespor oldu fakat iki takım da gol atma başarısını gösteremeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Ev sahibi ekipte Süleyman Numan Çarıkçı mücadelenin son dakikalarında kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Yunusemre Belediyespor 18, Alaşehir Belediyespor da 16 puana yükseldi. SOMASPOR KOCAELİ’DE KAYBOLDU Bu grupta yer alan bir diğer Manisa temsilcisi Somaspor ise ikinci devrenin ilk haftasında Belediye Derincespor’un konuğu oldu. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Somaspor, 3 puan için gittiğiKocaeli’de hiç tahmin etmediği bir yenilgi aldı. Mücadeleden 3-1’lik skorla mağlup ayrılan Siyah-beyazlılar, zirve yarışında ağır bir yara almış oldu. Belediye Derincespor’un gollerini 39. ve 49. dakikalarda Koray Baykara, 51. dakikada da penaltıdan Kerem Gülmez atarken, Somaspor’un tek sayısı ise 53. dakikada uzun yıllar Süper Lig’de de görev yapmış Semavi Özgür’den geldi. Bu karşılaşmada Somaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Manisaspor altyapılı Oğuzhan Palaz da ilk 11’de forma giydi fakat genç oyuncu da diğer takım arkadaşları gibi etkisiz bir görüntü çizdi. Bu sonucun ardından 23 puanda kalan Somaspor, lider Çiğli Belediyespor’un 2 puan arkasında zirve takibini sürdürüyor.  
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden iki Manisa temsilcisi Yunusemre Belediyespor ile Alaşehir Belediyespor, ikinci devrenin açılış müsabakasında karşı karşıya geldi. İki takımın da gol atmayı başaramadığı maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig’de ikinci devre maçları Pazar günü oynanan karşılaşmalarla başladı. Marmara ve Ege takımlarının yer aldığı 9. Grup’ta mücadelede eden iki Manisa temsilcisi Yunusemre Belediyespor ile Alaşehir Belediyespor, Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Maçın genelinde etkili oynayan taraf ev sahibi Yunusemre Belediyespor oldu fakat iki takım da gol atma başarısını gösteremeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Ev sahibi ekipte Süleyman Numan Çarıkçı mücadelenin son dakikalarında kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Yunusemre Belediyespor 18, Alaşehir Belediyespor da 16 puana yükseldi.

SOMASPOR KOCAELİ’DE KAYBOLDU
Bu grupta yer alan bir diğer Manisa temsilcisi Somaspor ise ikinci devrenin ilk haftasında Belediye Derincespor’un konuğu oldu. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Somaspor, 3 puan için gittiğiKocaeli’de hiç tahmin etmediği bir yenilgi aldı. Mücadeleden 3-1’lik skorla mağlup ayrılan Siyah-beyazlılar, zirve yarışında ağır bir yara almış oldu. Belediye Derincespor’un gollerini 39. ve 49. dakikalarda Koray Baykara, 51. dakikada da penaltıdan Kerem Gülmez atarken, Somaspor’un tek sayısı ise 53. dakikada uzun yıllar Süper Lig’de de görev yapmış Semavi Özgür’den geldi. Bu karşılaşmada Somaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Manisaspor altyapılı Oğuzhan Palaz da ilk 11’de forma giydi fakat genç oyuncu da diğer takım arkadaşları gibi etkisiz bir görüntü çizdi. Bu sonucun ardından 23 puanda kalan Somaspor, lider Çiğli Belediyespor’un 2 puan arkasında zirve takibini sürdürüyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.