BAŞARSPOR’DA 82 SPORCU TERFİ ETTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2015 - 08:19, Güncelleme: 01.10.2015 - 08:19
 

BAŞARSPOR’DA 82 SPORCU TERFİ ETTİ

Başar Spor Kulübü 2015 yılı faaliyet programında yer alan kuşak sınavı 82 sporcunun katılımıyla Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapıldı
 Sınav komisyon başkanlığını Milli Takım Antrenörü Süleyman Başar, komisyon üyeliklerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Serap Aydeniz, Milli Hakem Refik Yağdıran, 3.Dan Taekwondo Antrenörü Berkay Görgülü ve Milli Sporcu 3.Dan Taekwondo Antrenörü Volkan Çobankaya yaptılar. Sınavı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak, CBÜ BESYO Öğretim Üyesi Doç Dr. Murat Akyüz ve CBÜ BESYO Müdür Yrd. Doç Dr. Murat Taş, Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Öztürk, işadamı Fatih Yılmaz, Halil Ağırbaşlı ve kalabalık bir seyirci topluluğu takip etti. Sınav komitesi önünde 82 sporcu bir üst kuşağa geçmek için mücadele etti.  “UZMANLARIN İLK ÖNERİSİ SPOR” Kulüp Başkanı Süleyman Başar, “Spor yapan çocuk ister istemez disiplinle sistemi uygulamaya, hedef koymaya ve başarmaya güdümlenir. Çocuklarının okul hayatında ki başarısı ile ilgili endişe duyan veya sistemli çalışma ve disiplinle ilgili desteğin faydalı olacağını düşünen uzmanlarında ilk önerisi spor olmaktadır. Enerjisini atan, sosyal bir gruba ait olan çocuğun mutluluğu, çevresinin desteği ve kazandığı başarı onu motive eder. Becerileri arkadaşları arasında saygı uyandırır. Tüm bu pozitif katkılar çocuğun ders başarısını da pozitif yönde etkiler. Spor yapan çocuğun okul başarısı da yüksek oluyor. Gücümüz ve sağlığımız el verdikçe Başarspor büyüyerek başarılarına devam edecektir. Davetimize katılarak bizleri onurlandıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’a, Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak’a, tüm misafirlerimize ve velilerimize, sporcularımıza teşekkür ederiz. Büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha kanıtladık” diye konuştuk. Öte yandan Başar Spor Kulübü bünyesinde bulunan Netspor sporcular minik bir gösteri yaparken, gecenin sonunda sınav sonrası 82 sporcunun bir üst kuşağa terfi ettiği bildirildi.
Başar Spor Kulübü 2015 yılı faaliyet programında yer alan kuşak sınavı 82 sporcunun katılımıyla Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapıldı
 Sınav komisyon başkanlığını Milli Takım Antrenörü Süleyman Başar, komisyon üyeliklerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Serap Aydeniz, Milli Hakem Refik Yağdıran, 3.Dan Taekwondo Antrenörü Berkay Görgülü ve Milli Sporcu 3.Dan Taekwondo Antrenörü Volkan Çobankaya yaptılar.

Sınavı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak, CBÜ BESYO Öğretim Üyesi Doç Dr. Murat Akyüz ve CBÜ BESYO Müdür Yrd. Doç Dr. Murat Taş, Şehzadeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Öztürk, işadamı Fatih Yılmaz, Halil Ağırbaşlı ve kalabalık bir seyirci topluluğu takip etti. Sınav komitesi önünde 82 sporcu bir üst kuşağa geçmek için mücadele etti.

 “UZMANLARIN İLK ÖNERİSİ SPOR”

Kulüp Başkanı Süleyman Başar, “Spor yapan çocuk ister istemez disiplinle sistemi uygulamaya, hedef koymaya ve başarmaya güdümlenir. Çocuklarının okul hayatında ki başarısı ile ilgili endişe duyan veya sistemli çalışma ve disiplinle ilgili desteğin faydalı olacağını düşünen uzmanlarında ilk önerisi spor olmaktadır. Enerjisini atan, sosyal bir gruba ait olan çocuğun mutluluğu, çevresinin desteği ve kazandığı başarı onu motive eder. Becerileri arkadaşları arasında saygı uyandırır. Tüm bu pozitif katkılar çocuğun ders başarısını da pozitif yönde etkiler. Spor yapan çocuğun okul başarısı da yüksek oluyor. Gücümüz ve sağlığımız el verdikçe Başarspor büyüyerek başarılarına devam edecektir. Davetimize katılarak bizleri onurlandıran Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’a, Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak’a, tüm misafirlerimize ve velilerimize, sporcularımıza teşekkür ederiz. Büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha kanıtladık” diye konuştuk. Öte yandan Başar Spor Kulübü bünyesinde bulunan Netspor sporcular minik bir gösteri yaparken, gecenin sonunda sınav sonrası 82 sporcunun bir üst kuşağa terfi ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.