BASIN SÖZCÜSÜ ÖZŞEN; “DURAKLAMA DEVRİ’Nİ PAZARTESİ BİTİRİYORUZ”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2017 - 11:21, Güncelleme: 06.05.2017 - 11:21
 

BASIN SÖZCÜSÜ ÖZŞEN; “DURAKLAMA DEVRİ’Nİ PAZARTESİ BİTİRİYORUZ”

TFF 1.Lig’de mücadele eden Manisaspor’un Gaziantep ve Altınordu karşılaşmalarında aldığı mağlubiyetlerin ardından ligde kalma konusunda karamsarlık yaşamadıklarını belirten Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen; “ Ligde kalacağız. Bundan kuşkumuz yok. Yeni sezonda ligde kendimizden çok söz ettireceğiz.” dedi
TFF 1.Lig’in 32. Haftasında pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Balıkesirspor karşılaşması öncesinde Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen takımın durumunu değerlendirdi.    “AVANTAJIMIZ DEVAM EDİYOR”  Mücadele ettikleri ligde Mersin İdmanyurdu, Samsunspor ve Denizlispor galibiyetleri ile birlikte önemli bir çıkış yakaladıklarını belirten Özşen; “3 maçlık serinin ardından ne yazık ki Gaziantep BŞB. ve Altınordu A.Ş.karşılaşmalarında mağlup olduk. Bu 2 karşılaşma bizim duraklama devrimiz oldu, puan avantajımız halen daha devam ediyor. Pazartesi günü Balıkesir’den elimiz boş dönmeyerek yolumuza güçlü adımlarla devam edeceğiz.” Dedi.    “KARAMSARLIĞA DÜŞMEDİK”  Lig de son 3 haftaya girildiğini belirten Özşen, “Kimse bu iki mağlubiyete her şeyin sonu gözüyle bakmasın. TFF 1. Lig’de kalma konusunda karamsar değiliz. Ümitvârız. Manisaspor ligde kalarak, yeni sezonda daha başarılı bir şekilde TFF 1. Lig’de yoluna devam edecektir.” dedi.    “BÜTÜN OYUNCULARIMIZ SORUMLULUKLARININ FARKINDA” Balıkesir deplasmanında her zaman ki inanç ve motivasyonla devam ettiklerini belirten Özşen; “İnşallah bu deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğiz. Sonrasında kendi evimizde oynayacağımız Şanlıurfa maçında ve son hafta deplasmanda oynayacağımız Boluspor maçında avantajlı durumumuzu devam ettireceğiz. Cezalı futbolcularımızın sayısı arttı ama onların yerine forma giyecek futbolcularımızda görevlerini en şekilde yapacaktır. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize, yapmış olduğumuz bu kader birlikteliğinde sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarımız ve camiamız gönüllerini ferah tutsun.” ifadelerini kullandı.        
TFF 1.Lig’de mücadele eden Manisaspor’un Gaziantep ve Altınordu karşılaşmalarında aldığı mağlubiyetlerin ardından ligde kalma konusunda karamsarlık yaşamadıklarını belirten Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen; “ Ligde kalacağız. Bundan kuşkumuz yok. Yeni sezonda ligde kendimizden çok söz ettireceğiz.” dedi
TFF 1.Lig’in 32. Haftasında pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Balıkesirspor karşılaşması öncesinde Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen takımın durumunu değerlendirdi.
 
 “AVANTAJIMIZ DEVAM EDİYOR”
 Mücadele ettikleri ligde Mersin İdmanyurdu, Samsunspor ve Denizlispor galibiyetleri ile birlikte önemli bir çıkış yakaladıklarını belirten Özşen; “3 maçlık serinin ardından ne yazık ki Gaziantep BŞB. ve Altınordu A.Ş.karşılaşmalarında mağlup olduk. Bu 2 karşılaşma bizim duraklama devrimiz oldu, puan avantajımız halen daha devam ediyor. Pazartesi günü Balıkesir’den elimiz boş dönmeyerek yolumuza güçlü adımlarla devam edeceğiz.” Dedi.
 
 “KARAMSARLIĞA DÜŞMEDİK”
 Lig de son 3 haftaya girildiğini belirten Özşen, “Kimse bu iki mağlubiyete her şeyin sonu gözüyle bakmasın. TFF 1. Lig’de kalma konusunda karamsar değiliz. Ümitvârız. Manisaspor ligde kalarak, yeni sezonda daha başarılı bir şekilde TFF 1. Lig’de yoluna devam edecektir.” dedi.
 
 “BÜTÜN OYUNCULARIMIZ SORUMLULUKLARININ FARKINDA”
Balıkesir deplasmanında her zaman ki inanç ve motivasyonla devam ettiklerini belirten Özşen; “İnşallah bu deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğiz. Sonrasında kendi evimizde oynayacağımız Şanlıurfa maçında ve son hafta deplasmanda oynayacağımız Boluspor maçında avantajlı durumumuzu devam ettireceğiz. Cezalı futbolcularımızın sayısı arttı ama onların yerine forma giyecek futbolcularımızda görevlerini en şekilde yapacaktır. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize, yapmış olduğumuz bu kader birlikteliğinde sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarımız ve camiamız gönüllerini ferah tutsun.” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.