Başkan Kayda, milli Judocuyu ödüllendirdi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2021 - 13:12, Güncelleme: 14.12.2021 - 13:12
 

Başkan Kayda, milli Judocuyu ödüllendirdi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Macaristan’da gerçekleştirilen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası’nda +78 kiloda bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü olan milli judocu Hilal Öztürk’ü altınla ödüllendirdi.
Milli Takımın ve Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Hilal Öztürk’ü makamında ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ay-yıldızlı forma ile dünya üçüncülüğü, Avrupa’da 4 kez altın olmak üzere gümüş ve bronz madalyalar kazanarak Türkiye’yi ve Salihli’yi başarıyla temsil eden milli judocuyu tebrik ederek çeyrek altınla ödüllendirdi. Başkan Kayda, “Milli Takımın ve Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Hilal Öztürk’ü makamımızda konuk ederek Macaristan’da kazandığı Avrupa üçüncülüğünden dolayı tebrik ederek altınla ödüllendirdik. Milli judocumuz Hilal Öztürk’e ülkemize ve Salihli’mize yaşattığı gururdan dolayı teşekkür eder, üstün başarılarının devamını dilerim” dedi.    Salihli Belediyespor Judo Takımına sağladığı desteklerden dolayı Başkan Kayda’ya teşekkür eden milli judocu Öztürk, Türkiye’ye madalyalar kazandırmaya devam edeceğini söyledi. 
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Macaristan’da gerçekleştirilen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası’nda +78 kiloda bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü olan milli judocu Hilal Öztürk’ü altınla ödüllendirdi.

Milli Takımın ve Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Hilal Öztürk’ü makamında ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ay-yıldızlı forma ile dünya üçüncülüğü, Avrupa’da 4 kez altın olmak üzere gümüş ve bronz madalyalar kazanarak Türkiye’yi ve Salihli’yi başarıyla temsil eden milli judocuyu tebrik ederek çeyrek altınla ödüllendirdi. Başkan Kayda, “Milli Takımın ve Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Hilal Öztürk’ü makamımızda konuk ederek Macaristan’da kazandığı Avrupa üçüncülüğünden dolayı tebrik ederek altınla ödüllendirdik. Milli judocumuz Hilal Öztürk’e ülkemize ve Salihli’mize yaşattığı gururdan dolayı teşekkür eder, üstün başarılarının devamını dilerim” dedi. 

  Salihli Belediyespor Judo Takımına sağladığı desteklerden dolayı Başkan Kayda’ya teşekkür eden milli judocu Öztürk, Türkiye’ye madalyalar kazandırmaya devam edeceğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.