BAYGELDİ SÖZÜNÜ TUTTU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2018 - 08:05, Güncelleme: 18.06.2018 - 08:05
 

BAYGELDİ SÖZÜNÜ TUTTU

Manisaspor’da 10 Haziran’da yapılanOlağan Genel Kurul’da bir önceki Başkan Gökay Budak’ı 2 oy farkla geçerek yönetime gelen Bülent Baygeldi ve arkadaşları, seçilmeleri durumunda ilk iş olarak kulüp personeline maaş ödemesi yapacakları vaadini yerine getirdi. Bayram öncesi personele ödeme yapan Baygeldi yönetimi, Manisasporluların takdirini topladı.
Grandmedical Manisaspor’da 10 Haziran’da yapılan kongreyi kazanarak göreve gelen ve başkanlık adaylığını açıkladığı gün, göreve gelmeleri durumunda personele maaş ödemesi yapacaklarının sözünü veren Başkan Bülent Baygeldi ve yönetici arkadaşları sözünü tuttu. Kulüpte faal olarak görev yapan ve alacakları yüzünden kulübü mahkemeye veren personele bayram öncesi ödeme yapıldığı öğrenildi. Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Grandmedical Manisaspor Basın Sözcüsü Servet Bedir: “Bayram öncesi söz verdiğimiz gibi gerek çalışan personelimize gerekse geçmiş yönetimlerden alacakları olduğu için mahkemeye veren personele ödeme yaptık. Gönül isterdi ki personelimizin alacaklarının tamamını bayram öncesinde verelim. Ancak kısıtlı zamanda şimdilik bunu yapabildik. Bayram sonrasında ödemelere devam edeceğiz. Bu ödemeler, zor günler yaşayan personelimize en azından moral olmuş oldu. Verdiğimiz sözleri tutmak zorundayız. Daha öncede dediğim gibi herşey güzel olacak. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var” diye konuştu. MAKUKULA DOSYASI EMRE HASGÖR’DE Yeni sezon öncesi 6.5 milyon TL civarında transfer yasağı olan Grandmedical Manisaspor yönetimi, sezon öncesi yasağı kaldırmak için görüşmelere başladı. Transfer yasağı koyduran oyuncularla bir bir görüşen ve kulübün gelecek planlarından bahseden siyah-beyazlı yönetim, eski oyunculara alacaklarını ileri bir tarihe erteleme ve koydurdukları yasağı kaldırmaları konusunda kolaylık istedikleri öğrenildi. Öte yandan Manisaspor yönetimi, eski oyuncusu ArizaMakukula ve kulübü Benfica’ya olan 1.9 milyon Euro tutarındaki borç konusunda adım atılmazsa bu ay içinde siyah-beyazlıları FIFA kanalıyla küme düşürme ihtimali bulunan ‘Makukuladosyasını’da ele aldı. Makukula dosyasıyla yönetime destek olan eski başkanlardan Emre Hasgör’ün ilgilendiği, Portekizli oyuncunun avukatı AlexisRutman ile görüşüp bir miktar para teklif ettiği öğrenildi.  
Manisaspor’da 10 Haziran’da yapılanOlağan Genel Kurul’da bir önceki Başkan Gökay Budak’ı 2 oy farkla geçerek yönetime gelen Bülent Baygeldi ve arkadaşları, seçilmeleri durumunda ilk iş olarak kulüp personeline maaş ödemesi yapacakları vaadini yerine getirdi. Bayram öncesi personele ödeme yapan Baygeldi yönetimi, Manisasporluların takdirini topladı.
Grandmedical Manisaspor’da 10 Haziran’da yapılan kongreyi kazanarak göreve gelen ve başkanlık adaylığını açıkladığı gün, göreve gelmeleri durumunda personele maaş ödemesi yapacaklarının sözünü veren Başkan Bülent Baygeldi ve yönetici arkadaşları sözünü tuttu. Kulüpte faal olarak görev yapan ve alacakları yüzünden kulübü mahkemeye veren personele bayram öncesi ödeme yapıldığı öğrenildi. Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Grandmedical Manisaspor Basın Sözcüsü Servet Bedir: “Bayram öncesi söz verdiğimiz gibi gerek çalışan personelimize gerekse geçmiş yönetimlerden alacakları olduğu için mahkemeye veren personele ödeme yaptık. Gönül isterdi ki personelimizin alacaklarının tamamını bayram öncesinde verelim. Ancak kısıtlı zamanda şimdilik bunu yapabildik. Bayram sonrasında ödemelere devam edeceğiz. Bu ödemeler, zor günler yaşayan personelimize en azından moral olmuş oldu. Verdiğimiz sözleri tutmak zorundayız. Daha öncede dediğim gibi herşey güzel olacak. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var” diye konuştu.

MAKUKULA DOSYASI EMRE HASGÖR’DE
Yeni sezon öncesi 6.5 milyon TL civarında transfer yasağı olan Grandmedical Manisaspor yönetimi, sezon öncesi yasağı kaldırmak için görüşmelere başladı. Transfer yasağı koyduran oyuncularla bir bir görüşen ve kulübün gelecek planlarından bahseden siyah-beyazlı yönetim, eski oyunculara alacaklarını ileri bir tarihe erteleme ve koydurdukları yasağı kaldırmaları konusunda kolaylık istedikleri öğrenildi. Öte yandan Manisaspor yönetimi, eski oyuncusu ArizaMakukula ve kulübü Benfica’ya olan 1.9 milyon Euro tutarındaki borç konusunda adım atılmazsa bu ay içinde siyah-beyazlıları FIFA kanalıyla küme düşürme ihtimali bulunan ‘Makukuladosyasını’da ele aldı. Makukula dosyasıyla yönetime destek olan eski başkanlardan Emre Hasgör’ün ilgilendiği, Portekizli oyuncunun avukatı AlexisRutman ile görüşüp bir miktar para teklif ettiği öğrenildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.