BAYGELDİ, YÜREKLERE SU SERPTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2018 - 08:38, Güncelleme: 21.06.2018 - 08:38
 

BAYGELDİ, YÜREKLERE SU SERPTİ

Yaşadığı maddi kriz nedeniyle tarihinin en zor günleri geçiren ve bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Grandmedical Manisaspor'da teknik direktörlük görevine, daha önce siyah-beyazlı takımın formasını giyen ve yardımcı antrenörlük görevlerinde de bulunan Erkan Aslan getirildi. Aslan’ın imza töreninde konuşan Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, birbirinden önemli açıklamalar yaptı.
19 Mayıs Stadyumu’nda taraftarların da katılımıyla düzenlenen imza töreninde Teknik Direktör Erkan Aslan, kendisini Manisasporlu yapan imzayı attı. İmza törenine Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, 2. Başkan Yunus Emre Şahin, Asbaşkan Mustafa Pekçetin ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Nadir Uzbasan, Murat Emgener ve Muhsin Seven katıldı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Teknik Direktör Erkan Aslan’ın Manisa’nın çocuğu olduğunu belirterek: “Hocamıza güveniyoruz. Aramızda para ile ilgili bir konu asla geçmedi. Kendisi taraftarımızın da sevdiği bir isim. Umudumuz tabii ki iyi yerlere gelmek. Bundan dolayı kayıtsız şartsız teklifimizi kabul etti. Manisa’nın çocuklarına bu fırsatlar verilmesi gerekiyordu. Yönetim kuruluyla görüştük. Dışarıdan bir hocadansa Manisa’nın bir çocuğu olsun dedik. Bu krizi yönetilebilecek bir isim olarak Erkan Aslan isminde karar kıldık. Kendisiyle görüşme yaptık. Öncelikle ‘benim bir kulübüm var ve sözleşmem devam ediyor’ dedi. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan’a gittik. Oda kayıtsız şartsız ‘Manisaspor hepimizin önündedir’ dedi. Yunusemre Belediyesi ailesine teşekkür ederiz. Bize zorluk çıkarmadan ‘hayırlı olsun’ dediler. Erkan hocamızla şartlarımızı konuştuk. Şapkamızı çıkarıp önümüze koyduk. Sağolsun hocam bizi kırmadı. İkiletmedi bile. Şartları yönetebilecek yapıda bir arkadaşımız. Bizi yormadı, kendisine teşekkür ediyorum. Herkes içinhayırlı olsun” dedi. “MAKUKULA KONUSUNDA SIKINTI YOK”  Kamp dönemiyle ilgili konuşan Grandmedical Manisaspor Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, gönüllerinden kamp yeri olarak Spil Dağı’nın geçtiğini belirterek: “Türkiye’nin en yüksek üçüncü dağı Spil Dağımız var ancak tesis yok. Bizim maç yapmamız gerekiyor. Buraya belediyelerimiz ile birlikte ortak proje üreterek bir tesis kazandırabiliriz. Dışarıdaki takımlarda buraya çekilebilir. Yeni sezon öncesinde kampı Bolu veya Afyonkarahisar’da yapmayı planlıyoruz. Takımların bol olduğu bir yerde olmamız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bununda çalışmasını yapacağız” şeklinde konuştu.İmza töreninde basın mensuplarının Makukula ile ilgili sorularını da cevaplayan Bülent Baygeldi: “Makukula konusu ile ilgili Emre Hasgör Başkanımız bizzat ilgileniyor. Adım adım, saat saat görüşüyor. Bizim tarafımızdan teklif yapıldı. Onlar da bize bir teklif sundu. Sonra biz bir teklif daha yaptık. Şu anda olumsuz bir şey yok. Bu konuda iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi. Tarık Almış Spor Tesisleri’nin de bakıma alındığını sözlerine ekleyen Baygeldi: “Şu anda taraftar arkadaşlarımızın da içinde olduğu bir grup orada çalışıyor. Eksiklikleri tamamlıyoruz. Tesisi tamamen yeniliyoruz. Sağolsun Yunusemre Belediyesi’nin de bize bu konuda önemli destekleri oldu. Önümüzdeki günlerde altyapı tesislerini de baştan sona yenileyeceğiz” dedi.  
Yaşadığı maddi kriz nedeniyle tarihinin en zor günleri geçiren ve bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Grandmedical Manisaspor'da teknik direktörlük görevine, daha önce siyah-beyazlı takımın formasını giyen ve yardımcı antrenörlük görevlerinde de bulunan Erkan Aslan getirildi. Aslan’ın imza töreninde konuşan Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, birbirinden önemli açıklamalar yaptı.
19 Mayıs Stadyumu’nda taraftarların da katılımıyla düzenlenen imza töreninde Teknik Direktör Erkan Aslan, kendisini Manisasporlu yapan imzayı attı. İmza törenine Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, 2. Başkan Yunus Emre Şahin, Asbaşkan Mustafa Pekçetin ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Nadir Uzbasan, Murat Emgener ve Muhsin Seven katıldı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Teknik Direktör Erkan Aslan’ın Manisa’nın çocuğu olduğunu belirterek: “Hocamıza güveniyoruz. Aramızda para ile ilgili bir konu asla geçmedi. Kendisi taraftarımızın da sevdiği bir isim. Umudumuz tabii ki iyi yerlere gelmek. Bundan dolayı kayıtsız şartsız teklifimizi kabul etti. Manisa’nın çocuklarına bu fırsatlar verilmesi gerekiyordu. Yönetim kuruluyla görüştük. Dışarıdan bir hocadansa Manisa’nın bir çocuğu olsun dedik. Bu krizi yönetilebilecek bir isim olarak Erkan Aslan isminde karar kıldık. Kendisiyle görüşme yaptık. Öncelikle ‘benim bir kulübüm var ve sözleşmem devam ediyor’ dedi. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan’a gittik. Oda kayıtsız şartsız ‘Manisaspor hepimizin önündedir’ dedi. Yunusemre Belediyesi ailesine teşekkür ederiz. Bize zorluk çıkarmadan ‘hayırlı olsun’ dediler. Erkan hocamızla şartlarımızı konuştuk. Şapkamızı çıkarıp önümüze koyduk. Sağolsun hocam bizi kırmadı. İkiletmedi bile. Şartları yönetebilecek yapıda bir arkadaşımız. Bizi yormadı, kendisine teşekkür ediyorum. Herkes içinhayırlı olsun” dedi.

“MAKUKULA KONUSUNDA SIKINTI YOK” 
Kamp dönemiyle ilgili konuşan Grandmedical Manisaspor Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, gönüllerinden kamp yeri olarak Spil Dağı’nın geçtiğini belirterek: “Türkiye’nin en yüksek üçüncü dağı Spil Dağımız var ancak tesis yok. Bizim maç yapmamız gerekiyor. Buraya belediyelerimiz ile birlikte ortak proje üreterek bir tesis kazandırabiliriz. Dışarıdaki takımlarda buraya çekilebilir. Yeni sezon öncesinde kampı Bolu veya Afyonkarahisar’da yapmayı planlıyoruz. Takımların bol olduğu bir yerde olmamız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bununda çalışmasını yapacağız” şeklinde konuştu.İmza töreninde basın mensuplarının Makukula ile ilgili sorularını da cevaplayan Bülent Baygeldi: “Makukula konusu ile ilgili Emre Hasgör Başkanımız bizzat ilgileniyor. Adım adım, saat saat görüşüyor. Bizim tarafımızdan teklif yapıldı. Onlar da bize bir teklif sundu. Sonra biz bir teklif daha yaptık. Şu anda olumsuz bir şey yok. Bu konuda iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi. Tarık Almış Spor Tesisleri’nin de bakıma alındığını sözlerine ekleyen Baygeldi: “Şu anda taraftar arkadaşlarımızın da içinde olduğu bir grup orada çalışıyor. Eksiklikleri tamamlıyoruz. Tesisi tamamen yeniliyoruz. Sağolsun Yunusemre Belediyesi’nin de bize bu konuda önemli destekleri oldu. Önümüzdeki günlerde altyapı tesislerini de baştan sona yenileyeceğiz” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.