BBSK’LI OKÇULAR ISKALAMIYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2018 - 08:42, Güncelleme: 06.06.2018 - 08:42
 

BBSK’LI OKÇULAR ISKALAMIYOR

Bireysel ve takım branşlarında elde ettiği başarılarla adını sıkça duyuran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde okçuluk takımının sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Caner Türkkan, Yankı Avcı ve Atakan Kaya’dan oluşan makaralı yay genç erkekler takımı Türkiye 3’üncüsü olurken, bireysel yarışmalarda ise Caner Türkkan altın madalya kazanarak Manisa’nın ve kulübünün gurur kaynağı oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları ulusal ve uluslararası turnuvalarla elde ettikleri başarılarla Manisa’yı ve kulüplerini gururlandırmaya devam ediyorlar. Yeşil beyazlıların okçusu Caner Türkkan, geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen yarışmalarda Gençler Kadetler Türkiye şampiyonasında milli takıma seçilmeyi başarmıştı. Manisa BBSK’dason olarak Caner Türkkan, Yankı Avcı ve Atakan Kaya’dan oluşan makaralı yay genç erkekler takımı Türkiye 3’üncüsü olmayı başarırken, Caner Türkkan ise bireysel yarışmalarda altın madalya kazanarak yine adından söz ettirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Okçuluk Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, başarılı sporcuları tebrik ederek: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hedefi katıldığı tüm spor branşlarında başarıyı yakalamak. Sporcumuz Caner Türkkan’ın milli takıma seçilmesiyle büyük bir sevinç yaşamıştık. Son olarak Caner Türkkan, Yankı Avcı ve Atakan Kaya’dan oluşan makaralı yay genç erkekler takımımızın Türkiye 3’üncüsü olması ve Caner Türkkan’ın bireysel yarışmalarda altın madalya kazanarak Türkiye 1’incisi olması sevincimizi daha da arttırdı. Tüm spor branşlarında elde edilen başarılar bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kulübümüzün ve Manisamızın adını başarıyla duyuran sporcularımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu. ​ CANER TÜRKKAN MİLLİ TAKIMDA Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir milli gurur da okçuluk branşındayaşandı. 2-6 Mayıs tarihlerinde yapılan 2018 Gençlik Kupası Milli Takım seçme baraj puanını geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Caner Türkkan, 31 Mayıs’ta başlayan Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonasında yerini garantileyerek 1’inci sıradan 26 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan’ın Patras şehrinde yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonası’nda milli takıma seçilerek ülkemizi, kulübümüzü ve Manisamızı temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Duygu Yardımcıoğlu yönetiminde iki yıldır düzenli ve programlı çalışan Caner Türkkan, Yunanistan’dan iyi bir derece ile döneceğini söyledi. Manisa BBSK’daOkçuluk Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, okçuluk branşında Caner Türkkan’ın milli takıma seçilmesinin gururunu yaşadıklarını söyleyerek: “Sporun içinden gelen, spora ve sporcuya büyük destek veren bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün üzerine titrediği sporcularımız çeşitli branşlarda milli takıma seçilerek kendilerine verdiğimiz desteği karşılıksız bırakmıyorlar. Caner Türkkan kardeşimizi de başarısından dolayı kutluyoruz” diye konuştu.  
Bireysel ve takım branşlarında elde ettiği başarılarla adını sıkça duyuran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde okçuluk takımının sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Caner Türkkan, Yankı Avcı ve Atakan Kaya’dan oluşan makaralı yay genç erkekler takımı Türkiye 3’üncüsü olurken, bireysel yarışmalarda ise Caner Türkkan altın madalya kazanarak Manisa’nın ve kulübünün gurur kaynağı oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları ulusal ve uluslararası turnuvalarla elde ettikleri başarılarla Manisa’yı ve kulüplerini gururlandırmaya devam ediyorlar. Yeşil beyazlıların okçusu Caner Türkkan, geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen yarışmalarda Gençler Kadetler Türkiye şampiyonasında milli takıma seçilmeyi başarmıştı. Manisa BBSK’dason olarak Caner Türkkan, Yankı Avcı ve Atakan Kaya’dan oluşan makaralı yay genç erkekler takımı Türkiye 3’üncüsü olmayı başarırken, Caner Türkkan ise bireysel yarışmalarda altın madalya kazanarak yine adından söz ettirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Okçuluk Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, başarılı sporcuları tebrik ederek: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hedefi katıldığı tüm spor branşlarında başarıyı yakalamak. Sporcumuz Caner Türkkan’ın milli takıma seçilmesiyle büyük bir sevinç yaşamıştık. Son olarak Caner Türkkan, Yankı Avcı ve Atakan Kaya’dan oluşan makaralı yay genç erkekler takımımızın Türkiye 3’üncüsü olması ve Caner Türkkan’ın bireysel yarışmalarda altın madalya kazanarak Türkiye 1’incisi olması sevincimizi daha da arttırdı. Tüm spor branşlarında elde edilen başarılar bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kulübümüzün ve Manisamızın adını başarıyla duyuran sporcularımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.



CANER TÜRKKAN MİLLİ TAKIMDA
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir milli gurur da okçuluk branşındayaşandı. 2-6 Mayıs tarihlerinde yapılan 2018 Gençlik Kupası Milli Takım seçme baraj puanını geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Caner Türkkan, 31 Mayıs’ta başlayan Gençler Kadetler Türkiye Şampiyonasında yerini garantileyerek 1’inci sıradan 26 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan’ın Patras şehrinde yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonası’nda milli takıma seçilerek ülkemizi, kulübümüzü ve Manisamızı temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Duygu Yardımcıoğlu yönetiminde iki yıldır düzenli ve programlı çalışan Caner Türkkan, Yunanistan’dan iyi bir derece ile döneceğini söyledi. Manisa BBSK’daOkçuluk Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar, okçuluk branşında Caner Türkkan’ın milli takıma seçilmesinin gururunu yaşadıklarını söyleyerek: “Sporun içinden gelen, spora ve sporcuya büyük destek veren bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün üzerine titrediği sporcularımız çeşitli branşlarda milli takıma seçilerek kendilerine verdiğimiz desteği karşılıksız bırakmıyorlar. Caner Türkkan kardeşimizi de başarısından dolayı kutluyoruz” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.