BODRUMDAKİ SALONDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2012 - 19:23, Güncelleme: 05.06.2012 - 19:23
 

BODRUMDAKİ SALONDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNA

Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu öğrencileri Türkiye Judo Şampiyonasında, bayanlar ve erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak tarih yazdı. Okulun bodrum katında bulunan spor salonunda çalışan öğrenciler dün okulda yapılan törenle ödüllendirildi.
 Gençlik ve spor bakanlığı tarafından Samsun’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Bayanlar ve Erkekler kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olan Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu öğrencileri için ödül töreni düzenlendi. Okul konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Onar, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Manisa TSO Başkan Danışmanı Güvenç Özer, Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Şenay, Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Taner Özkalkan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur ve çok sayıda davetli katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası’ndan büyük destek Törende ilk olarak söz alan Taytanlı İlköğretim Okulu Müdürü Yener Tekin, bu başarının arkasında planlı ve programlı çalışmanın yattığını belirtti. Tekin, “Öncelikle şampiyon takımımızı çalıştıran öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.  Bu başarıda onların emekleri büyük. Aynı zamanda bizlerin bu şampiyonaya katılmamıza destek veren Manisa Ticaret ve Sanayi Oda’mıza da teşekkür ediyorum. Bu başarıda herkesin emeği var. İnşallah öğrencilerimiz başarılarını ilerleyen yıllarda da sürdürerek bizleri gururlandırmaya devam edeceklerdir” diye konuştu. Daha sonra söz alan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, başarılı sporcuları tek tek Süperbetin kutlayarak bu başarının bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluk duyduklarını ifade etti. Manisa TSO Başkan yardımcısı Yaşar Coşkun başarılı sporculara ve öğretmenlere Manisa TSO tarafından hazırlanan hediye paketlerini verdi. 9 Madalya Toplam 300 sporcunun katıldığı şampiyonaya Manisa’dan 32 sporcu ile katıldıklarını ifade eden Behçet Atlı, şampiyonada toplam 14 derece elde ettiklerini, bu derece elde eden sporcuların 9unun Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu’nda okuduğu belirtti. Atlı şunları ifade etti: “ Branş olarak kendine özgü birçok karmaşıklığın yer aldığı judo branşı çok fazla özveri gerekmektedir. Bu özveriyi sporcu, ailesi, antrönerleri ve yöneticiler fazlasıyla yaşamakta olmasına rağmen, elde edilen başarılar onları daha fazla motive etmekte ve yapılan işi önemli kılmaktadır.” 32 sporcuya sadece 2 antrenör Samsun’da düzenlenen şampiyonaya katılan 32 sporcunun yanında Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu ve Salihli Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan 1er yönetici ve sadece 2 antrenör yer alması tepki çekti. Müsabakaların 3 minderde yapılması nedeniyle en az 3 antrenörün talep edilmesine rağmen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kabul edilmediği için kafilenin sıkıntı yaşadığı öğrenildi.   
Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu öğrencileri Türkiye Judo Şampiyonasında, bayanlar ve erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak tarih yazdı. Okulun bodrum katında bulunan spor salonunda çalışan öğrenciler dün okulda yapılan törenle ödüllendirildi.
 Gençlik ve spor bakanlığı tarafından Samsun’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Bayanlar ve Erkekler kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olan Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu öğrencileri için ödül töreni düzenlendi. Okul konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Onar, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Manisa TSO Başkan Danışmanı Güvenç Özer, Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Şenay, Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Taner Özkalkan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur ve çok sayıda davetli katıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan büyük destek

Törende ilk olarak söz alan Taytanlı İlköğretim Okulu Müdürü Yener Tekin, bu başarının arkasında planlı ve programlı çalışmanın yattığını belirtti. Tekin, “Öncelikle şampiyon takımımızı çalıştıran öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.  Bu başarıda onların emekleri büyük. Aynı zamanda bizlerin bu şampiyonaya katılmamıza destek veren Manisa Ticaret ve Sanayi Oda’mıza da teşekkür ediyorum. Bu başarıda herkesin emeği var. İnşallah öğrencilerimiz başarılarını ilerleyen yıllarda da sürdürerek bizleri gururlandırmaya devam edeceklerdir” diye konuştu. Daha sonra söz alan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, başarılı sporcuları tek tek Süperbetin kutlayarak bu başarının bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluk duyduklarını ifade etti. Manisa TSO Başkan yardımcısı Yaşar Coşkun başarılı sporculara ve öğretmenlere Manisa TSO tarafından hazırlanan hediye paketlerini verdi.

9 Madalya

Toplam 300 sporcunun katıldığı şampiyonaya Manisa’dan 32 sporcu ile katıldıklarını ifade eden Behçet Atlı, şampiyonada toplam 14 derece elde ettiklerini, bu derece elde eden sporcuların 9unun Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu’nda okuduğu belirtti. Atlı şunları ifade etti: “ Branş olarak kendine özgü birçok karmaşıklığın yer aldığı judo branşı çok fazla özveri gerekmektedir. Bu özveriyi sporcu, ailesi, antrönerleri ve yöneticiler fazlasıyla yaşamakta olmasına rağmen, elde edilen başarılar onları daha fazla motive etmekte ve yapılan işi önemli kılmaktadır.”

32 sporcuya sadece 2 antrenör

Samsun’da düzenlenen şampiyonaya katılan 32 sporcunun yanında Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu ve Salihli Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan 1er yönetici ve sadece 2 antrenör yer alması tepki çekti. Müsabakaların 3 minderde yapılması nedeniyle en az 3 antrenörün talep edilmesine rağmen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kabul edilmediği için kafilenin sıkıntı yaşadığı öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.