BU UTANÇ KİMİN?

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2012 - 17:26, Güncelleme: 16.03.2012 - 17:26
 

BU UTANÇ KİMİN?

Süper Lig’in 2. yarısından itibaren çöküş dönemini yaşayan Manisaspor’da sorunların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ücretlerini alamadığı gerekçesiyle oyuncular 2 gündür idmana çıkmıyor ve yönetimi protesto ediyor
İddialara göre sezon başından beri prim ve maaş taksitlerini alamadıkları iddia edilen Manisasporlu oyuncular son olarak Mersin İdman Yurdu galibiyeti için söz verilen yaklaşık 40 Bin$ olan alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle 2 gündür antrenmanlara çıkmıyor ve Manisaspor yönetimini protesto ediyor. Çarşamba günü gerçekleştirilmesi gereken idmana çıkmayan oyuncularla Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’nın görüştüğü ve bu görüşmenin ardından oyuncuların sinirlenerek araçlarına bindiği ve öfkeyle Tarık Almış Spor Tesisleri’nden uzaklaştığı öğrenildi. Dünkü idmanda da sorun yaşayan  Dixon, Isaac ve Ömer Aysan’ın başı çektiği iddia edilen oyuncuların alacaklarının Netspor ödenmediği takdirde Beşiktaş maçına da çıkmayacağı edinilen bilgiler arasında.. Kaos! Manisaspor’un tarihindeki en önemli karşılaşmalardan birine sadece günler kala yaşanan bu kaos ve dramda Manisaspor Yönetimi’nin sorumlu olduğu iddia edildi. Sezon başından beri maddi sıkıntı içinde oldukları bilinen Manisaspor cephesinin böylesine kritik bir maç öncesi oyunculara verdiği sözü tutmaması kalan son 4 maçı da tehlikeye atmış oldu. Moral ve motivasyon oyunu olan futbolda, profesyonel bir takım içerisinde olmaması gereken neredeyse bütün olumsuz olayların bu sezon takıma yansıması Manisaspor’un neden Süper Lig’de düşme hattında bulunduğunun da bir örneği olarak gösteriliyor. Şimdi Manisa spor kamuoyu, Manisaspor’un Beşiktaş maçını kaybettiği takdirde ve kalan 4 maçta da varlık gösteremeyip küme düştüğü takdirde bu kaos ve dramda sorumluların nasıl hesap vereceğini tartışıyr.
Süper Lig’in 2. yarısından itibaren çöküş dönemini yaşayan Manisaspor’da sorunların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ücretlerini alamadığı gerekçesiyle oyuncular 2 gündür idmana çıkmıyor ve yönetimi protesto ediyor

İddialara göre sezon başından beri prim ve maaş taksitlerini alamadıkları iddia edilen Manisasporlu oyuncular son olarak Mersin İdman Yurdu galibiyeti için söz verilen yaklaşık 40 Bin$ olan alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle 2 gündür antrenmanlara çıkmıyor ve Manisaspor yönetimini protesto ediyor. Çarşamba günü gerçekleştirilmesi gereken idmana çıkmayan oyuncularla Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’nın görüştüğü ve bu görüşmenin ardından oyuncuların sinirlenerek araçlarına bindiği ve öfkeyle Tarık Almış Spor Tesisleri’nden uzaklaştığı öğrenildi. Dünkü idmanda da sorun yaşayan  Dixon, Isaac ve Ömer Aysan’ın başı çektiği iddia edilen oyuncuların alacaklarının Netspor ödenmediği takdirde Beşiktaş maçına da çıkmayacağı edinilen bilgiler arasında..

Kaos!

Manisaspor’un tarihindeki en önemli karşılaşmalardan birine sadece günler kala yaşanan bu kaos ve dramda Manisaspor Yönetimi’nin sorumlu olduğu iddia edildi. Sezon başından beri maddi sıkıntı içinde oldukları bilinen Manisaspor cephesinin böylesine kritik bir maç öncesi oyunculara verdiği sözü tutmaması kalan son 4 maçı da tehlikeye atmış oldu. Moral ve motivasyon oyunu olan futbolda, profesyonel bir takım içerisinde olmaması gereken neredeyse bütün olumsuz olayların bu sezon takıma yansıması Manisaspor’un neden Süper Lig’de düşme hattında bulunduğunun da bir örneği olarak gösteriliyor. Şimdi Manisa spor kamuoyu, Manisaspor’un Beşiktaş maçını kaybettiği takdirde ve kalan 4 maçta da varlık gösteremeyip küme düştüğü takdirde bu kaos ve dramda sorumluların nasıl hesap vereceğini tartışıyr.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.