Bülent Korkmaz: ”Oyuncularımı tebrik ediyorum”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2019 - 18:30, Güncelleme: 20.04.2019 - 18:30
 

Bülent Korkmaz: ”Oyuncularımı tebrik ediyorum”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Onlar için final gibi bir maçtı. O baskıyla ikinci yarı bizi kalemize hapsettiler ama sonuçta kazanan taraf biz olduk” dedi.Spor Toto Süper Lig’in...
Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Onlar için final gibi bir maçtı. O baskıyla ikinci yarı bizi kalemize hapsettiler ama sonuçta kazanan taraf biz olduk” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Akhisarspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, her iki takım oyuncularını da tebrik ederek, “Sahada müthiş bir mücadele örneği gösterildi. İlk yarıda çok iyi oynadık, oyunu hakimiydik ve golleri de bulduk ama ikinci yarıda oyunun ivmesi değişti. Akhisar daha iyi oynamaya başladı. Gol pozisyonlarına girdi. Onlar için final gibi bir maçtı. O baskıyla bizi kalemize hapsettiler ama sonuçta kazanan taraf biz olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Onlar için final gibi bir maçtı. O baskıyla ikinci yarı bizi kalemize hapsettiler ama sonuçta kazanan taraf biz olduk” dedi.Spor Toto Süper Lig’in...

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Onlar için final gibi bir maçtı. O baskıyla ikinci yarı bizi kalemize hapsettiler ama sonuçta kazanan taraf biz olduk” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Akhisarspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, her iki takım oyuncularını da tebrik ederek, “Sahada müthiş bir mücadele örneği gösterildi. İlk yarıda çok iyi oynadık, oyunu hakimiydik ve golleri de bulduk ama ikinci yarıda oyunun ivmesi değişti. Akhisar daha iyi oynamaya başladı. Gol pozisyonlarına girdi. Onlar için final gibi bir maçtı. O baskıyla bizi kalemize hapsettiler ama sonuçta kazanan taraf biz olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.