BÜYÜKŞEHİR BOMBAYI PATLATTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2018 - 07:56, Güncelleme: 07.06.2018 - 07:56
 

BÜYÜKŞEHİR BOMBAYI PATLATTI

2018-2019 futbol sezonunda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, transfer sezonunu Şanlıurfaspor’un forveti Artun Akçakın’ı renklerine bağlayarak açtı. Dün, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kendisini 2 yıllığına Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan golcü futbolcu: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un TFF 2. Lig’de başarılı olabilmesi için elimden geleni yapacağım. Vizyonu oldukça geniş olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un golcü futbolcusu Artun Akçakın’ı renklerine bağladı.  Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde 25 yaşındaki oyuncuyla2 yıllık sözleşme imzalandı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da yer aldı. Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonu 4’üncü sırada tamamlayan ve play-off maçlarında mücadele eden Şanlıurfaspor forması altında toplam 9 gole imza atan Artun Akçakın, kariyerinde Gençlerbirliği, Hacettepe, Fethiyespor, Adana Demirspor, Alanyaspor, Ümraniyespor ve son olarak Şanlıurfaspor formalarını giydi. ARTUN VE BAŞKAN AKTAN İMZALADI HalilOnultmak Spor Tesisleri’nde dün düzenlenen imza töreninde yeni kulübü Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan golcü futbolcu, imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada: “Vizyonu çok geniş bir kulübe geldim. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un formasını giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah kulübümle birlikteliğim uzun yıllar sürer ve burada başarılı bir grafik yakalayıp hedeflerimize ulaşırız. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezon yaşanılan TFF 3. Lig şampiyonluğunun ardından inşallah yeni sezonda da TFF 2. Lig şampiyonluğunu yaşarız ve Spor Toto 1. Lig’e yükseliriz” diye konuştu. İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ise: “Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig’de rekorlar kırarak şampiyon olduk ve TFF 2. Lig’e yükselmeyi başardık. Şanlıurfspor’dan renklerimize bağladığımız Artun Akçakın’ın yeni sezonda takıma önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Önemli bir oyuncuyu kadromuza kazandırdık. Artun kardeşimize güveniyoruz ve bu sene kendisinden çok şey bekliyoruz. Ben kendisine başarılar diliyorum. Kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.  
2018-2019 futbol sezonunda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, transfer sezonunu Şanlıurfaspor’un forveti Artun Akçakın’ı renklerine bağlayarak açtı. Dün, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kendisini 2 yıllığına Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan golcü futbolcu: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un TFF 2. Lig’de başarılı olabilmesi için elimden geleni yapacağım. Vizyonu oldukça geniş olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un golcü futbolcusu Artun Akçakın’ı renklerine bağladı.  Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde 25 yaşındaki oyuncuyla2 yıllık sözleşme imzalandı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da yer aldı. Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonu 4’üncü sırada tamamlayan ve play-off maçlarında mücadele eden Şanlıurfaspor forması altında toplam 9 gole imza atan Artun Akçakın, kariyerinde Gençlerbirliği, Hacettepe, Fethiyespor, Adana Demirspor, Alanyaspor, Ümraniyespor ve son olarak Şanlıurfaspor formalarını giydi.


ARTUN VE BAŞKAN AKTAN İMZALADI
HalilOnultmak Spor Tesisleri’nde dün düzenlenen imza töreninde yeni kulübü Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan golcü futbolcu, imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada: “Vizyonu çok geniş bir kulübe geldim. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un formasını giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah kulübümle birlikteliğim uzun yıllar sürer ve burada başarılı bir grafik yakalayıp hedeflerimize ulaşırız. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezon yaşanılan TFF 3. Lig şampiyonluğunun ardından inşallah yeni sezonda da TFF 2. Lig şampiyonluğunu yaşarız ve Spor Toto 1. Lig’e yükseliriz” diye konuştu. İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ise: “Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig’de rekorlar kırarak şampiyon olduk ve TFF 2. Lig’e yükselmeyi başardık. Şanlıurfspor’dan renklerimize bağladığımız Artun Akçakın’ın yeni sezonda takıma önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Önemli bir oyuncuyu kadromuza kazandırdık. Artun kardeşimize güveniyoruz ve bu sene kendisinden çok şey bekliyoruz. Ben kendisine başarılar diliyorum. Kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.