BÜYÜKŞEHİR, LİDERE YAKIŞIR ŞEKİLDE BİTİRECEK!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2017 - 09:48, Güncelleme: 16.12.2017 - 09:48
 

BÜYÜKŞEHİR, LİDERE YAKIŞIR ŞEKİLDE BİTİRECEK!

TFF 3.Lig 1.Grup’ta lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında 17 Aralık Pazar günü (yarın) saat 13.30’da sahasında Bayrampaşa’yı ağırlayacak. Yeşil-beyazlıların tek amacı, uzun süredir götürdüğü liderliğine yakışır şekilde ilk yarıyı noktalamak!
HABER EMRE ÖZDOĞAN Şu ana kadar oynadığı 16 maçta topladığı 37 puanla en yakın rakibi Düzcespor’un 7 puan önünde rahat bir şekilde liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında yarın lig 3.sü Bayrampaşa’yı konuk edecek. İlk 3 haftada topladığı 2 puandan sonra inanılmaz bir çıkış yakalayan ve 13 maçlık bir yenilmezlik serisi elde eden Manisa BBSK, bu süreçte tam 11 kez sahadan galip ayrılan taraf oldu. Son olarak geçtiğimiz hafta İstanbul’da, kaptanı Ali Öztürk’ün golüyle Çatalcaspor’u 1-0 mağlup eden, oynadığı pozitif futbol ve aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Yeşil-beyazlılar, taraftarının da desteğiyle iç sahadaki Bayrampaşa engelini de aşarak ilk yarıyı 40 puanla bitirmek istiyor. BAYRAMPAŞA’NIN MAÇLARI KISIR GEÇİYOR! Konuk ekip Bayrampaşa ise ligin başarılı takımlarından bir tanesi. Play-off hedefi olan takım, şu anda ligde 3.sırada bulunuyor. Oynadığı 16 maçta 27 puan toplayan İstanbul temsilcisi, ligde 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Bayrampaşa’nın en dikkat çekici özelliği ise gol istatistikleri. 16 maçta sadece 14 gol atarak ligin en az gol atan 5.takımı olan Yeşil-Kırmızılı takım, buna karşın yediği 9 gol ile bu hafta konuk olacağı Manisa BBSK ile birlikte ligin en az gol yiyen 2 takımından biri olarak göze çarpıyor. Şu ana kadar Bayrampaşa’nın maçlarında maç başına 1.43’lük gol ortalaması oldu ve bu ortalama sadece bu grubun değil, aynı zamanda TFF 3.Lig’deki bütün grupların en düşük gol ortalaması olarak dikkat çekiyor. TFF 3.Lig’de maçları en kısır geçen takım olan Bayrampaşa’nın bu sezon tam 4 maçı 0-0 bitti. Bunlardan birisi de geçtiğimiz hafta Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu’nda karşılaştıkları Kozan Belediyespor maçıydı. Manisa’da da sağlam savunmasıyla puan almaya çalışacak olan İstanbul ekibi, Manisa BBSK’nın 90 dakika boyunca sergilediği hücum futboluna karşı ekstra önlemler alacak. MAÇIN HAKEMİ ERCAN HELLAÇ Levent Devrim’in Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ile Murat Şenvardar’ın Bayrampaşa’sını karşı karşıya getirecek olan bu zorlu mücadele,17 Aralık Pazar günü (yarın) Mümin Özkasap Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. Maçta hakem Ercan Hellaç düdük çalacak. Hellaç’ın yardımcıları ise Sezgin Şahbaz ve Ertan Demirci olacak. Ercan Hellaç, bu sezon iki takımın da hiçbir maçını yönetmemişti. Geçtiğimiz sezon farklı gruplarda yer alan ve tarihlerinde daha önce hiç karşılaşmayan Manisa BBSK ile Bayrampaşa, Pazar günü ilk kez karşı karşıya gelecek. Maçın sonucunu ve maç ile ilgili ayrıntıları www.manisadenge.com web adresinden takip edebilirsiniz.  
TFF 3.Lig 1.Grup’ta lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında 17 Aralık Pazar günü (yarın) saat 13.30’da sahasında Bayrampaşa’yı ağırlayacak. Yeşil-beyazlıların tek amacı, uzun süredir götürdüğü liderliğine yakışır şekilde ilk yarıyı noktalamak!
HABER
EMRE ÖZDOĞAN

Şu ana kadar oynadığı 16 maçta topladığı 37 puanla en yakın rakibi Düzcespor’un 7 puan önünde rahat bir şekilde liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında yarın lig 3.sü Bayrampaşa’yı konuk edecek. İlk 3 haftada topladığı 2 puandan sonra inanılmaz bir çıkış yakalayan ve 13 maçlık bir yenilmezlik serisi elde eden Manisa BBSK, bu süreçte tam 11 kez sahadan galip ayrılan taraf oldu. Son olarak geçtiğimiz hafta İstanbul’da, kaptanı Ali Öztürk’ün golüyle Çatalcaspor’u 1-0 mağlup eden, oynadığı pozitif futbol ve aldığı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Yeşil-beyazlılar, taraftarının da desteğiyle iç sahadaki Bayrampaşa engelini de aşarak ilk yarıyı 40 puanla bitirmek istiyor.

BAYRAMPAŞA’NIN MAÇLARI KISIR GEÇİYOR!
Konuk ekip Bayrampaşa ise ligin başarılı takımlarından bir tanesi. Play-off hedefi olan takım, şu anda ligde 3.sırada bulunuyor. Oynadığı 16 maçta 27 puan toplayan İstanbul temsilcisi, ligde 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Bayrampaşa’nın en dikkat çekici özelliği ise gol istatistikleri. 16 maçta sadece 14 gol atarak ligin en az gol atan 5.takımı olan Yeşil-Kırmızılı takım, buna karşın yediği 9 gol ile bu hafta konuk olacağı Manisa BBSK ile birlikte ligin en az gol yiyen 2 takımından biri olarak göze çarpıyor. Şu ana kadar Bayrampaşa’nın maçlarında maç başına 1.43’lük gol ortalaması oldu ve bu ortalama sadece bu grubun değil, aynı zamanda TFF 3.Lig’deki bütün grupların en düşük gol ortalaması olarak dikkat çekiyor. TFF 3.Lig’de maçları en kısır geçen takım olan Bayrampaşa’nın bu sezon tam 4 maçı 0-0 bitti. Bunlardan birisi de geçtiğimiz hafta Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumu’nda karşılaştıkları Kozan Belediyespor maçıydı. Manisa’da da sağlam savunmasıyla puan almaya çalışacak olan İstanbul ekibi, Manisa BBSK’nın 90 dakika boyunca sergilediği hücum futboluna karşı ekstra önlemler alacak.

MAÇIN HAKEMİ ERCAN HELLAÇ
Levent Devrim’in Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ile Murat Şenvardar’ın Bayrampaşa’sını karşı karşıya getirecek olan bu zorlu mücadele,17 Aralık Pazar günü (yarın) Mümin Özkasap Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. Maçta hakem Ercan Hellaç düdük çalacak. Hellaç’ın yardımcıları ise Sezgin Şahbaz ve Ertan Demirci olacak. Ercan Hellaç, bu sezon iki takımın da hiçbir maçını yönetmemişti. Geçtiğimiz sezon farklı gruplarda yer alan ve tarihlerinde daha önce hiç karşılaşmayan Manisa BBSK ile Bayrampaşa, Pazar günü ilk kez karşı karşıya gelecek. Maçın sonucunu ve maç ile ilgili ayrıntıları www.manisadenge.com web adresinden takip edebilirsiniz.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.