BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR BOMBA DAHA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 08:09, Güncelleme: 13.06.2018 - 08:09
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR BOMBA DAHA

Manisa Büyükşehir Belediyespor dış transferde bir bomba daha patlattı. İstanbulspor’un orta saha oyuncusu Onur Kolay, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini 2 yıl için Yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçtiğimiz sezon rekorlar kırarak yaşadığı şampiyonluğun nasıl geldiğini daha kulübe adım atar atmaz anladım. Burada mükemmel bir aile ortamı var” dedi.
TFF 2. Lig takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor’datransfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Dış transfer çalışmalarına hızlı başlayan ve şu ana kadarŞanlıurfaspor’dan Artun Akçakın, Adana Demirspor’dan Umut Sönmez ve İstanbulspor’dan Zafer Şensoy’u renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, son transferini ise yine İstanbulspor’dan orta saha oyuncusu Onur Kolay’ı kadrosuna katarak yaptı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde Başkan Mevlüt Aktan ile bir araya gelen 27 yaşındaki başarılı futbolcu, kendisini 2 yıllığına Yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Yeni transfer Onur Kolay Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söylerken, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ise Onur’un takıma önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını kaydetti. İmza töreninde konuşan Başkan Aktan: “Yeni sezonda TFF 2. Lig’de ses getirecek bir kadro kuruyoruz. Onur Kolay’ın transferi camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Geçtiğimiz günlerde de Artun Akçakın, Umut Sönmez ve Zafer Şensoy ile sözleşme imzalamıştık. Onur Kolay şu anda dış transferde kadromuza kazandırdığımız dördüncü futbolcu oldu. Onur’un Manisa Büyükşehir Belediyespor formasını başarıyla terleteceğine inanıyoruz” dedi. ONUR KOLAY: “ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM” Halli Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Yeşil beyazlıların yeni transferi Onur Kolay yaptığı açıklamada: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçtiğimiz sezon rekorları kırarak yaşadığı şampiyonluğun nasıl geldiğini daha kulübe adım atar atmaz anladım. Burada mükemmel bir aile ortamı var. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un formasını giyeceğim için çok mutluyum. Şu anda heyecanımda en üst seviyede. Futbola yeni başlamış gibi heyecanlıyım. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da çok güzel işlere imza atacağız. Bana güvenenleri kesinlikle mahcup etmeyeceğim. Elimden gelenin fazlasını yapıp yeni takımımın başarısı için ter dökeceğim” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un İstanbulspor’dan renklerine bağladığı Onur Kolay kariyerinde daha önce Bugsaş Spor A.Ş., Karacabey Birlik Spor, Şanlıurfaspor, Aydınspor 1923 ve Hatayspor formalarını giydi. 2 sezon önce Sarı siyahlı İstanbul temsilcisi ile TFF 2. Lig şampiyonluğu yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon takımıyla 24’ü ilk 11’de olmak üzere 29 Spor Toto 1. Lig karşılaşmasına çıkmış ve bu karşılaşmalarda 4 gol kaydetmişti.  
Manisa Büyükşehir Belediyespor dış transferde bir bomba daha patlattı. İstanbulspor’un orta saha oyuncusu Onur Kolay, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini 2 yıl için Yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçtiğimiz sezon rekorlar kırarak yaşadığı şampiyonluğun nasıl geldiğini daha kulübe adım atar atmaz anladım. Burada mükemmel bir aile ortamı var” dedi.
TFF 2. Lig takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor’datransfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Dış transfer çalışmalarına hızlı başlayan ve şu ana kadarŞanlıurfaspor’dan Artun Akçakın, Adana Demirspor’dan Umut Sönmez ve İstanbulspor’dan Zafer Şensoy’u renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, son transferini ise yine İstanbulspor’dan orta saha oyuncusu Onur Kolay’ı kadrosuna katarak yaptı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde Başkan Mevlüt Aktan ile bir araya gelen 27 yaşındaki başarılı futbolcu, kendisini 2 yıllığına Yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Yeni transfer Onur Kolay Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söylerken, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ise Onur’un takıma önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını kaydetti. İmza töreninde konuşan Başkan Aktan: “Yeni sezonda TFF 2. Lig’de ses getirecek bir kadro kuruyoruz. Onur Kolay’ın transferi camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Geçtiğimiz günlerde de Artun Akçakın, Umut Sönmez ve Zafer Şensoy ile sözleşme imzalamıştık. Onur Kolay şu anda dış transferde kadromuza kazandırdığımız dördüncü futbolcu oldu. Onur’un Manisa Büyükşehir Belediyespor formasını başarıyla terleteceğine inanıyoruz” dedi.

ONUR KOLAY: “ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM”
Halli Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Yeşil beyazlıların yeni transferi Onur Kolay yaptığı açıklamada: “Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçtiğimiz sezon rekorları kırarak yaşadığı şampiyonluğun nasıl geldiğini daha kulübe adım atar atmaz anladım. Burada mükemmel bir aile ortamı var. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un formasını giyeceğim için çok mutluyum. Şu anda heyecanımda en üst seviyede. Futbola yeni başlamış gibi heyecanlıyım. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da çok güzel işlere imza atacağız. Bana güvenenleri kesinlikle mahcup etmeyeceğim. Elimden gelenin fazlasını yapıp yeni takımımın başarısı için ter dökeceğim” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un İstanbulspor’dan renklerine bağladığı Onur Kolay kariyerinde daha önce Bugsaş Spor A.Ş., Karacabey Birlik Spor, Şanlıurfaspor, Aydınspor 1923 ve Hatayspor formalarını giydi. 2 sezon önce Sarı siyahlı İstanbul temsilcisi ile TFF 2. Lig şampiyonluğu yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon takımıyla 24’ü ilk 11’de olmak üzere 29 Spor Toto 1. Lig karşılaşmasına çıkmış ve bu karşılaşmalarda 4 gol kaydetmişti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.